tornado sikkerhed og hvad position til at få ind, når en tornado kommer

Tornadoer er farlige , meget ødelæggende skorstene af hvirvlende vind . Ifølge National alvorlige storme Laboratory , dræber tornadoer 80 mennesker om året og skade mange flere . Men på trods af en tornado 's destruktive potentiale , er der måder at beskytte sig selv . Selv om overlevelse og sikkerhed ikke kan garanteres i en nødsituation , er der mange måder at øge oddsene for at gøre det gennem en tornado uskadt

Tornado Warning


Den Federal Emergency Management Agency ( FEMA ) anbefaler ikke forsøger at løbe fra en tornado . Hvis en tornado advarsel er i kraft , eller tegn på en tornado er synlige , søge ly straks . Tornadoer ofte ledsager tordenvejr , og kan angives ved en mørk , grøn-tonet himmel . Selv om det ikke altid er synlige , kan tornadoer fremstå som en tragt der strækker sig fra skyerne til jorden eller lige over jorden . Hvis en tornado er set, er det vigtigt at komme til husly så hurtigt som muligt .

Shelter


Underground husly , såsom en kælder , er det bedste sted at vente en tornado . Den stærkeste af tornadoer kan rive selv en forholdsvis robust bygning fra hinanden . Hvis der ikke kælder er til rådighed, første sal i en bygning er det næstbedste sted at være . Hold dig væk fra vinduer , da vinduerne er tilbøjelige til at bryde i en tornado , og den skarpe , glasskår kan blive en dødelig projektil . En tabel kan give en vis grad af beskyttelse mod flyvende murbrokker . Hvis gemmer sig under et bord , ligge på maven og beskytte bagsiden af dit hoved og nakke med armene .

Fritid


Hvis du er udenfor og husly er uden for rækkevidde, finde de laveste jorden muligt. En grøft eller bæk seng , for eksempel , giver måske en vis beskyttelse mod en tornado . I dette tilfælde er det vigtigt at ligge så fladt til jorden som muligt . Dække dit hoved og nakke , og vent indtil tornado er helt gået , og der er ingen snavs i luften , før det bliver op . Dette er kun en sidste udvej , men som husly vil være sikrere end åbne luften under en tornado .

Køretøjer


Ifølge FEMA , der opholder sig i et køretøj i løbet af en tornado er farligt . Køretøjer kan nemt løftes og kastet af en tornado 's kraftige vinde , hovedsagelig fælder du i en flyvende projektil . Forsøg ikke at køre væk fra en tornado , som tornadoer er uforudsigelige og hurtige . I stedet komme ud af bilen på en gang og komme til den nærmeste sikre bygningen muligt . Hvis ud i det fri, komme så langt væk fra køretøjet som muligt , da køretøjet kan blive en farlig stykke vragrester hvis der er fanget i tornado .

Disaster Kit

I tilfælde af nødsituationer som tornadoer , hver hjem skal have en tre -dages levering af ikke-letfordærvelige fødevarer og vand , samt en førstehjælp kit . En bærbar radio skal også være klar til at tjekke for nødsituationer vejret annonceringer . Ideelt set burde en krank-drevet radio bruges som batterier kan miste deres ladningen med tiden . Alternativt kan ekstra batterier opbevares med et batteri-drevet radio .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.