Definitionen af en flash oversvømmelser

En flash oversvømmelse er et eksempel på lokal oversvømmelse sædvanligvis forårsaget af voldsom regn , ofte på skrånende terræn. Flash oversvømmelser kommer hurtigt og kan være meget stærke . Oversvømmelse vand kan også aftage hurtigt

Tidsramme


En flash oversvømmelser normalt sker over en forholdsvis kort periode . Det Michigan Udvalget for hårdt vejr rapporter om, at flash oversvømmelser forårsaget af kraftig regn og kan forekomme i så lidt som seks timer , ofte før kraftig regn har ophørt med at falde .

Årsager


En flash oversvømmelse kan være forårsaget af alvorlig regnbyger eller tordenvejr . FEMA rapporter om, at smeltende is og sne højt oppe i bakkerne og bjergene kan forårsage en flash oversvømmelser , med ingen tegn på regn i et berørt område .

tør jord


Flash oversvømmelser er ofte et resultat af problemer med vandabsorption ved tør , sandet jord , der kan findes i udtørrede flodlejer. Colorado Division Beredskabsstyrelsen rapporter om, at jorden i det vestlige USA er ofte ikke i stand til at absorbere store mængder vand, syndflod et område i en kort tid .

Suspenderet Objekter


Ifølge FEMA , er en flash oversvømmelser karakteriseret ved en hurtig bevægelse mur af vand , der er farligt for mennesker , dyr og objekter i sin vej . Flash oversvømmelser ofte samle op og bære objekter , såsom sten , mudder og andre rester, der kan være farlige for mennesker i vejen for den oversvømmelser .

vandstand

Flash oversvømmelser behøver ikke være højt at feje væk mennesker og ejendom , fordi de kan være ekstremt hurtig bevægelse. Flash oversvømmelser af så lidt som seks inches i dybden kan feje en person fra hans fødder , og så lidt som to fødder kan bevæge sig et stort køretøj , såsom en bil eller bus .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.