Delta støv eksponeringsrisici

Delta Støv er varemærket for deltamethrin , et pesticid , der tilhører pyrethroidet familien . Farveløs og lugtfri , er deltamethrin stammer fra krysantemum blomster og ofte bruges på græsplæner prydhaver , golfbaner og indendørs på revner . Det forårsager nerveskader for insekter , men kan også medføre, at nogle skader i de menneskelige , hvis de udsættes for det .

Hud Prikken


Når placeret på huden , kan deltamethrin medføre en række fornemmelser , herunder snurren , kløe , svie eller følelsesløshed . Disse fornemmelser forsvinder normalt inden for 48 timer efter afslutningen af eksponeringen . En undersøgelse af effekten af kemikaliet på rotter viste, at deltamethrin var dårligt absorberet gennem huden , med det meget lille beløb , der blev absorberet gennem huden gik ud af kroppen inden for 24 timer.

øjenirritationsdata


Deltamethrin kan mildt irriterende hvis det kommer i øjet , der forårsager hævelser , rødme og produktionen af væske i lungerne . Deltamethrin har ikke været kendt for at forårsage permanent øjenskade , eller skal lykkes absorberet gennem øjet .

Indtagelse


Deltamethrin er forholdsvis ugiftige og hvis spises eller indtages i moderate mængder , producerer lidt skade . Folk, der har indtaget store mængder af deltamethrin har oplevet kvalme , opkastning , mavesmerter og muskeltrækninger . Deltamethrin har imidlertid vist sig at indvirke negativt på hunde og katte . Hvis de spiser tilstrækkelige mængder , kan det forårsage opkastning , savlen , manglende koordination, muskelrystelser og endda død . Efter forbrug , var den kemiske nedbrydes i kroppen og udskilles i løbet af to dage.

langtidseksponering


Mus og hunde udsættes for moderate mængder af deltamethrin over to år viste ingen skadelige virkninger , heller ikke de kemiske forårsage fosterskader i dyr , der forbruges deltamethrin under graviditet . Deltamethrin er heller ikke opført som kræftfremkaldende , da ingen link er blevet etableret mellem deltamethrin eksponering og kræft .

Environmental Effects

Deltamethrin indebærer en række risici for miljøet . Ifølge National Pesticide Information Center , er det moderat til meget giftigt for fisk , men primært er ikke- giftige for fugle og pattedyr . , Men fordi det er en insekticid , deltamethrin er meget giftigt for honningbier , men kun under laboratorieforhold , det gjorde ikke skade bierne i feltstudier . Planter og anden vegetation var ikke skadet af deltamethrin , enten , som er en del af årsagen er det et populært udendørs insektmiddel .

Diverse Symptomer

Ifølge Cornell University , en undersøgelse viser , at to tredjedele af 200 arbejdere , der havde tilbragte en dag pakke insekticider svarende til deltamethrin i kasser med hånden meldte om en brændende fornemmelse og tæthed og følelsesløshed i ansigtet , en yderligere tredjedel havde snøfter og nyser . Disse symptomer forekom generelt 30 minutter efter eksponering og sjældent varede mere end en dag .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.