Hvordan kan jeg Clorox min godt ?

Hvis din brøndvand testet positiv for bakteriel forurening , træffe øjeblikkelige foranstaltninger for at beskytte sundheden for alle, at trykke ind på din vandforsyning . En mulighed er at tilføje uparfumeret Clorox , som er klor blegemiddel , at din godt at desinficere det . Hvis forureningen fortsætter , din godt har en fejl , der er så spildevand i. Du vil vide det er tilfældet , hvis Clorox behandlingen ikke virker

Clorox Dosering


Den Sonoma County Department of Health Services forklarer, at mængden af Clorox du har brug for , afhænger af diameteren af dine godt beklædning . Det giver dig følgende retningslinjer for brønde 100 meter dybe :

For en 4- tommer godt hus , gælder 2 ½ kopper Clorox , og hvis din er godt 6 inches rundt, skal du 5 kopper Clorox , for en 8- tommer i diameter, brug 7 ½ kopper , og hvis du har en stor 12-tommer godt anvende 20 kopper Clorox at det

Hvis din godt . er mere overfladisk eller dybere end 100 meter , skal du kontakte din lokale sundhedsmyndigheder afdeling for at få hjælp justering af disse målinger .

Clorox Ansøgning


Hvis forureningen er så alvorlig, vandet ser skumle , pumpe din godt først. Derefter med pumpen slukket , hæld den korrekte mængde Clorox i brønden . Gå tilbage ind i huset og slå alle vandhaner på . Når du lugter chlor fra hanen , der er længst væk fra brønden , kan du slå alle de vandhaner off .

Bleach dræber bakterier over tid , så lad vandet-chlor blanding sidde i din godt for en fuld 24 timer efter starten kører alle vandhaner . Da du ikke vil være i stand til at bruge din vandhaner i dette tidsrum , forberede frem. Købe flere liter vand til at komme igennem dagen og planlægger ikke at kunne tage et brusebad , vaske hænder under vandhanen eller vaske tallerkener .

Clorox Fjernelse


Til dit vand for at være sikker at drikke og lave mad med Du er nødt til at skylle din godt at slippe af med klor . Tilslut din haveslangen og en uden hane og tænde den . Den Clorox kommer gennem vil dræbe din græs og andre planter , så målet din slange væk fra din have .

Det kan være et par minutter, før du begynder at lugte klor . Lad vandet løbe , indtil det bliver lugt-fri igen . Nu kan du tænde din vandhane fra og begynde at bruge din brøndvand igen .

I en uge eller deromkring , omprøvning vandet . Hvis det er forurenet , din godt enten har et strukturelt problem eller er i en dårlig placering . Du bør reparere eller erstatte det eller se til at installere en permanent vand sterilisering system .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.