Medicare sundhed ulemper

Medicare blev lanceret i 1965 som en føderal sygesikring program . Medicare giver sygeforsikring for personer 65 og ældre , folk under 65 år , der har været om social sikring eller Railroad Retirement Board handicap for to eller flere år , og alle mennesker med permanent nyresvigt . Medicare kan være uholdbar i det lange løb på grund af udgifterne til programmet og regeringens budgetunderskud . Der er tre væsentlige ulemper Medicare : utilstrækkelig dækning , begrænset behandlinger og begrænset dækningsområde.

utilstrækkelig dækning


Medicare modtagere kan være kritiske over for dets sundhed dækning . Der er næsten altid et behov for at supplere Medicare med yderligere sundhedspleje dækning fra private virksomheder , kaldet " Medigap . " Disse supplerende planer kan ende med at koste mere end privat sygeforsikring , især med de høje selvrisikoen du måtte have til at betale for udækkede medicinske procedurer.

Restriktioner


Ifølge den californiske justitskontor, bliver mange patienter vælger at få Medicare gennem Sundhed vedligeholdelsesorganisationer da omkostningerne er mindre up front . De fleste HMOs fungere som "risiko " HMOs , så de er betalt et fast beløb af Medicare , og du er begrænset til HMO-godkendte læger alene. Dette langt begrænser din adgang til sundhedspleje muligheder . Desuden skal du leve i tjenesteudbydende areal, som HMO har en Medicare kontrakt , der begrænser , hvor du kan modtage behandling .

Begrænset adgang


Som de fleste HMOs modtage en fast sats , uanset sundhedsvæsenet behandling du modtager , og de er nødt til at betale for de fleste HMOs vil begrænse din adgang til specialister eller visse lægelige ydelser . HMOs tilskynde læger på deres godkendte lister til at begrænse mængden af henvisninger de giver ud, hvilket kan have en negativ indvirkning på dit helbred . En HMO 's fokus på omkostninger kan påvirke en læges behandling beslutninger , der kan føre til mindre effektiv pleje .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.