OSHA regler for H2S

Ud over sin fejl , rådne-æg stank , ( H2S ) hydrogen- sulfid gas er brandfarligt og kan føre til kvælning ved koncentrationer over 500 dele pr million ( ppm ) . At beskytte arbejdstagerne , har den amerikanske Occupational Safety and Health Administration udviklet et sæt grundlæggende retningslinjer og nødhjælp protokoller til håndtering af hændelser, der involverer hydrogensulfid

Tilladt GrænseVærdier ( PEL )


OSHA definerer tilladte eksponering Limit ( PEL ) af et stof som den maksimale koncentration, at arbejdstagerne kan løbende blive udsat for for en Hele 8-timers arbejdsdag . I øjeblikket har OSHA etableret særlige brint-hydrogensulfid PEL for tre brancher . For byggebranchen PEL er fastsat til 10 ppm, og til den maritime industri ( dvs. skibsværfter ) på 10 ppm . For alle andre brancher , dog er PEL for hydrogensulfid sæt lidt højere, nemlig 20 ppm .

Højeste Peak Eksponering


OSHA definerer maksimale maksimale engagement , som de sikre maksimumsgrænser af et stof , at en arbejdstager kan blive udsat For at en enkelt 10-minutters periode en 8-timers arbejdsdag . Dog maksimalt maksimale engagement kun vedrører situationer, hvor der er nul eksponering for stoffet til de øvrige 7 timer og 50 minutter af dagen . For hydrogensulfid , niveau, der er 50 ppm .

Umiddelbart Farligt for liv og sundhed ( IDLH )


For sikkerhed redningsfolk eller reparation besætninger , OSHA og det nationale institut for Occupational Safety and Health ( NIOSH ) definere punkt, hvor stoffer Umiddelbart Farligt for liv og helbred. IDLH , da det er kendt , er det mindste niveau , hvor en fuld -face respirator tilsluttet til enten en auxilary lufttilførsel eller selvstændigt åndedrætsværn ( SCBA ) er påkrævet inden de kommer ind det giftige miljø . For hydrogensulfid er IDLH 100 ppm .

afprøvningsprotokoller


Hydrogensulfid har en karakteristisk grim lugt , der kan sanses selv på 5 dele pr mia. Imidlertid en fare for at påberåbe sig lugt for at måle hydrogen-sulfid plan er , at gassen forårsager udmattelse af lugtesansen ved koncentrationer under PEL . Med andre ord bliver næsen overmandet af gas og stopper sensing det helt . Så i stedet en uddannet tekniker skal prøven i luften med en brint-sulfid detektor rør . OSHA øjeblikket godkender tre typer detektor rør : Dräger svovlbrinte 1 /d , det Gastec 4LL og Matheson-Kitagawa 8. 014-120SD .

Dekontaminering

Hvis du vil fjerne hydrogen-sulfid oprustning , skal rummet være konstant ventileret indtil gassen vender tilbage til rette mængder . Hvis anlægget er udstyret med udsugnings , fjernelse blot indebærer at evakuere området , åbning luftstrøm og drift af fans , indtil gassen forsvinder . Hvis anlægget ikke har en installeret udstødningssystem , kan en luftpumpe være nødvendig.

Siden brint-sulfid gas har en større tæthed end luft , har tendens til at synke og samle sig i lave højder . Tømning af gas med en speciel vakuumpumpe kan fremskynde processen . Tilsvarende , hvis der er en risiko for brand , kan vakuumpumpen være sammen med en anden enhed , der pumper inert gas ind i området .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.