OSHA skrivbar krav

Occupational Safety and Health Administration kræver, at arbejdsgiverne skal føre registre over sygdomme og skader , der opstår på arbejdspladsen ud over at pålægge dem at give Bureau of Labor Statistics visse data om arbejdsskader og sygdomme med henblik på år- til-år overvågning . En sag anses for indspilning , hvis det er nyt , arbejdsmæssige og opfylder et eller flere af de generelle rapporteringskrav , som fastsat af OSHA .

skader og sygdomme


Skader er defineret som noget , der forårsager legemsbeskadigelse såsom udskæringer , frakturer , forstuvninger og amputationer . Sygdomme omfatter både kroniske og engangs sygdomme , såsom hud sygdomme , luftvejslidelser og forgiftning . Ingen af disse lister er udtømmelige .

Work-relaterede sager


For en skade eller sygdom , der skal overvejes arbejdsrelaterede , skal det have forekommet som en følge af en arbejdsrelateret begivenhed eller en eksponering til noget skadeligt på arbejdspladsen . Den arbejdsrelaterede eksponering eller en hændelse behøver ikke at være den eneste årsag til den skade eller sygdom . Hvis en arbejdsrelateret begivenhed eller eksponering forværret et problem forårsaget af noget andet , så er det stadig optages , men ikke en sag ikke skal registreres , hvis symptomer på en skade eller sygdom overflade på arbejde , men som ikke er forårsaget af arbejdet eller arbejdsmiljø

Nye sager


Kun nye tilfælde anses optages af OSHA-. betyder, at arbejdstageren har aldrig rapporteret nogen af de tegn eller symptomer før . En sag anses også ny, hvis en medarbejder var kommet helt fra en tidligere skade eller sygdom , og en senere eksponering eller en begivenhed på arbejdspladsen forårsagede symptomerne til at dukke op igen .

generelle rapporteringskrav


For at være skrivbar , skal en sygdom eller skade resultere i død , få dage væk fra arbejde , begrænset arbejde pligter , en overførsel til et andet job , tab af bevidsthed , en diagnose af en betydelig skade eller sygdom eller medicinsk behandling , der går ud over førstehjælp . Førstehjælp omfatter brug af ikke-receptpligtige medicin , varmt eller koldt omslag , øjen patches , fingerværn , osv. For en medarbejders arbejde skal betragtes som begrænset , skal han stoppes fra at udføre mindst ét væsentligt eller rutine jobfunktion eller være ude af stand til at færdiggøre arbejdet dagen . Hertil kommer , er en sag, kan optages , hvis en autoriseret sundhedsperson diagnoser medarbejderen med en betydelig skade eller sygdom , selv om sagen ikke opfylder nogen af de øvrige kriterier.

Undtagelser

Der er visse arbejdspladser, der er undtaget fra registrering skader og sygdomme . Disse omfatter små arbejdsgivere med 10 eller færre ansatte , visse stoffer med lav risiko brancher og alle føderale agenturer med undtagelse af United States Postal Service . Føderale agenturer har en særskilt registrering gælder, at de skal overholde , og små virksomheder kan det stadig være forpligtet til at levere data til BLS hvis det er nødvendigt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.