Skolen nød sikkerhedsproblemer for svagsynede elever

Skole nødsituationer forstyrre driften og skabe frygt . For elever med synshandicap , er der kun yderligere forvirring og desorientering . Behandling skole sikkerhedsspørgsmål kræver engagement og planlægning fra skolens personale

potentielle krisesituationer


potentielle krisesituationer på skolerne omfatte naturkatastrofer som tornadoer og jordskælv og menneskeskabte problemer såsom seksuel chikane , voldtægt , narkotika , bander , bomber og skyderier .

Sikkerhedsspørgsmål


Sikkerhed spørgsmål i forbindelse med nødsituationer på skoler omfatte anerkendelse og rapportering potentielt farlige adfærd , beskytte lærere og studerende fra vold og held evakuere bygninger i nødsituationer .

yderligere spørgsmål til studerende med synshandicap


Studerende med synshandicap kan have ekstra sikkerhedsspørgsmål såsom manglende evne til præcist at identificere angribere , manglende evne til at høre eller forstå givet retninger og desorientering i ureglementerede evakueringer .

Sikkerhed Ansvar for Skoler


Skoler skal udvikle hensigtsmæssige beredskabsplaner. De skal omfatte elever med synshandicap i disse planer , hvilket giver dem ekstra hjælp i katastrofesituationer , såsom tildeling af en lærers aide til sikker evakueringer .

flyvesikkerhedsmæssige ansvar for forældre

Forældre skal advokere for deres børn , sikre , at skoler opfylder deres forpligtelser , og hjælpe med at uddanne deres børn til at reagere effektivt på de forskellige nødsituationer .

flyvesikkerhedsmæssige ansvar for studerende

Studerende med synshandicap må til fulde forstå skolernes beredskabsplaner og procedurer , deltage i beredskabsøvelser og lære effektive metoder til at beskytte sig selv på trods af grænser for deres vision .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.