aerob vandbehandling

De to vigtigste måder at behandle spildevand i USA er gennem offentlige rensningsanlæg og septiktanke . Begge bruger en multi-trins proces til at vende det vand, du skylle ud i toilettet i vand du kan drikke . Mikroorganismer spiller en stor rolle i denne proces . Systemer, der anvender mikroorganismer til behandling af spildevand kan inddeles i to klasser : aerobe og anaerobe . Aerob Systems leverer ilt til systemet og anaerobe systemer er lukkede systemer, der ikke gør. Aerob systemer er ideelle til områder, der ikke har adgang til offentlige rensningsanlæg , men kan ikke støtte en septisk system .

Funktion


Standard bolig affaldsstoffer består af proteiner , fedtstoffer , kulhydrater , rengøringsmidler , sæbe og urea . Disse produkter består af ilt , kulstof og brint . Mikroorganismer behandle vand ved at nedbryde affald , omdanne det til kuldioxid og vand . Disse mikroorganismer bruger ilt som brændstof til at fuldføre denne proces . Aerob systemer holder en konstant tilførsel af ilt til rådighed for mikroorganismer , så de har en konstant tilførsel af brændstof til at gøre deres job . De behøver ikke at bruge ilt i affaldet for at fuldføre fordelingen , så mere ilt bibeholdes i vandet , der er bedre for miljøet .

Aerobic Mikroorganismer


Der er en bred vifte af aerobe bakterier ved arbejde i denne proces . Svampe , bakterier , hjuldyr , protozoer , sammen med andre mikroorganismer , der naturligt findes i affaldsprodukter . Skadelige patogener er kun en lille del af den vifte af bakterier i affaldet. Disse bakterier trives på de forbindelser, der findes i spildevand . Ved at give dem en konstant tilførsel af affald og ilt , giver aerob behandling systemer de ideelle betingelser for bakterier at gøre deres arbejde og til at formere sig , hvilket kun gøre processen mere effektiv .

Impact


Aerobic vandbehandling er miljøvenlige, fordi de invived mikroorganismer er den ultimative genbrugere . De tager stoffer kan vi ikke bruge , bryde dem ned i deres simpleste elementer og løslade dem tilbage i miljøet . Disse selvsamme mikroorganismer findes i overfladevand , så enhver , der gør det ud i det inddæmmede vand ikke invaderer vand eller forårsager en negativ indvirkning .

store systemer


Offentlige affaldsbehandling systemer bruger både aerobe og anaerobe behandlingsprocesser i spildevandsrensning , men det er kun et skridt af mange . De har også filtrere vandet flere gange for at fjerne faste stoffer , samt desinficere og mineralize vandet . Naturen bruger vådområder , som er fulde af aerobe mikroorganismer som en del af deres komplekse økologi , som en form for aerob vandbehandlingsanlæg .

Home Systemer

En af de bedre kendte aerob spildevandsanlæg hjem er kompostering toilet . Affaldet kommer ind en tromle , hvor det er indsamlet og lagret . Tromlen er lufttæt , således at lugt ikke vil lække ud, bortset fra en luft slange med en skorsten , der giver mulighed for en afsætningsmulighed for lugt og en konstant tilførsel af ilt til mikroorganismerne i tromlen . Systemet indeholder også en radiator for at holde indholdet af tromlen ved den optimale temperatur . Brugeren vender blandingen med jævne mellemrum for at holde en endnu blanding af flydende og fast i tromlen og til at regulere den indre temperatur i tromlen indhold . Rent vand løber ud , og efter et par måneder , er den rene, tørre fast rest fjernet . Mange bruger det som gødning for planter og træer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.