alternativer til rygeforbud

Siden begyndelsen af 2000'erne , flere stater har indført politikker, der forbyder rygning i barer , restauranter og andre offentlige steder . Disse love , mens vedtaget for at fremme folkesundheden, er ikke uden kontroverser . Virksomhederne kan klage over mistet indtægt , fordi kunder, der ryger, er at blive hjemme , mens de borgerlige frihedsrettigheder grupper kan se rygeforbud som en krænkelse af personlige rettigheder . Der er flere alternativer til rygeforbud , at samfund kan overveje .

Rygning Tilladt


Det mest radikale alternativ til et rygeforbud ville være at tillade rygning under alle omstændigheder . Denne politik ville overlade afgørelsen om, hvorvidt eller ikke at tillade rygning på individuelle virksomhedsejere. Rygere og ikke-ryger institutioner kan fastlægge sin politik og konkurrere om forretning baseret på deres opfattet kundernes præferencer.

tillader undtagelser


Et andet alternativ til en decideret rygeforbud ville være at indrømme undtagelser . Under denne form for politik , ville et rygeforbud forbliver i kraft , men virksomheder , der berette om en betydelig nedgang i salget siden forbuddet trådte i kraft kunne søge om dispensation , og hvis den godkendes , igen tillader rygning . En undtagelse politik har den fordel, at der stadig forbud mod rygning i de fleste steder, men gør det muligt i tilfælde, hvor det viser sig at være årsag til økonomiske problemer .

En anden form for fritagelse politik, som er almindeligt i dag Giver virksomheder som cigar barer og tobaksforretninger at tillade rygning . Disse virksomheder skal kunne bevise, at de tjener en betydelig del af deres indtægter fra salg af tobak med henblik på at kvalificere sig til undtagelsen .

ryger afdeling


Anvendelsen af særskilte rygere og ikke-ryger sektioner er en alternativ politik der er stadig plads i nogle stater og blev loven i andre før et rygeforbud trådte i kraft . Denne politik kræver restaurant og bar ejere til at konstruere rygeområder sektioner , som normalt skal omfatte separate ventilationssystemer , så kunderne i de ikke-ryger afdeling ikke oplever det genvundne luft fra rygere .

En politik , der giver virksomheder har udpeget rygning sektioner kan indeholde en bestemmelse om, at potentielle medarbejdere gøres opmærksom på politikken. Hvis ejerne er forpligtet til at advare medarbejdere om behovet for at arbejde i en smokey miljø , kan disse medarbejdere foretage mere kvalificerede beslutninger om, hvor du søger job .

Rygning i Bars


Endelig en politik, som lovgiverne har foreslås i nogle byer eller byer indebærer tillader stand- alone barer og klubber til at tillade rygning , mens restauranter eller andre virksomheder er fortsat begrænset, selv hvis de omfatter en bar . Denne politik er fokuseret på beskyttelse af børn , der kunne blive udsat for passiv rygning ved en sportsbegivenhed , restaurant eller andet offentligt sted , hvis rygning var tilladt i en nærliggende , ikke-lukkede bar -området.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.