anvendelse til industrielle handsker

Der er mange forskellige former for industriel handsker , der har særlige anvendelser. Industrielle handsker er generelt lavet af materialer, der medvirker til at forebygge visse typer af skader til en arbejdstager hænder .

Chain Saw Handsker


Den vigtigste anvendelse af kædesaven handsker er at beskytte hænderne mod skader , når du bruger en motorsav . Disse handsker er almindeligt båret af lumbermen og andre, der arbejder med træer .

Barbwire Handler 's Gloves


Barbwire førerens handsker anvendes hovedsageligt af arbejdstagere , der er involveret i om en pigtrådshegn . Handsken beskytter arbejdstagerens fingrene fra at blive hakker eller knuste af pigtråd .

Fireman 's Gaunlets


Fireman 's gauntlets er specielle gummi handsker, der er belagt med ildfaste materiale til at beskytte brandfolk hænder fra at blive brændt .

Engangs Handsker


Engangshandsker er ofte brugt af folk, der arbejder i industri- køkkener eller med tilberedning af fødevarer til at opfylde sundheds-og hygiejnestandarder .

Medicinsk Handsker

Medicinske handsker er lavet af forskellige polymerer , som omfatter gummi og latex . De er designet til at beskytte sundhedsarbejdere og patienter under overførslen af kropsvæsker fra virus og sygdomme .

svejserens Gloves

Svejsning indebærer anvendelse af en flammende fakkel , som kræver en svejser at bære specielle , at læder svejserens handsker beskytter hænderne mod tilskadekomst .

flyvende Handsker

flyvende handsker anvendes hovedsageligt af flyvende personale, der er beskæftiget med reparation flymotorer eller endog fremstilling af dem . Piloter samt andre flyvende engageret også bære specielle handsker , der er brandhæmmende .

Sandblæsning Handsker

Sandblæsning handsker anvendes hovedsageligt af arbejdstagere , der er involveret i sandblæsning . Sandblæsning indebærer fremdrive en strøm af slibemidler med kraft , derfor specielle handsker er forpligtet til at holde arbejdstagerens hænder sikkert i løbet af denne proces .

Brynjehandsker

Brynjehandsker hovedsagelig bruges af slagtere , scuba dykkere , politi samt som skovhuggere . De er lavet af kæde , og de hjælper med at beskytte den pågældende person fra nedskæringer eller punktur skader .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.