anvendelser for et panel meter

Et panel meter er et instrument, der modtager oplysninger fra et indgangssignal og derefter måler og viser disse oplysninger i et digitalt eller analogt format . Dette er normalt monteret inde i en instrumentpanelet . Det ofte viser temperatur , men kan også afspejle hastighed , tryk , strøm og mange andre variabler . Du har sikkert brugt en fan eller en air condition i hjemmet , kontoret eller andre steder , hvor du kan se temperatur og ventilatorhastighed i instrumentpanelet . Faktisk er de enkelte målinger vises i deres respektive panel meter .

analoge og digitale Panelmetre


Mens analog panel meter plejede at være fælles , er de blevet erstattet i de fleste tilfælde af den mere præcise og funktionelle digitale panel meter .

Et analogt panel meter anvendes til måling af hastighed , acceleration og vægt . For mere præcise og funktionelle målinger , er en digital panel meter obligatorisk . I modsætning til en analog panel meter , som kan måle kun i en bestemt skala ( kun mg eller kg ) , kan den digitale panel meter foranstaltning i forskellige skalaer samtidigt . Da det giver en digital læsning , kan det skifte output i en mindre eller større enhed , hvilket øger nøjagtigheden .

Automobile


I en bil , er den hastighed , rpm og brændstof læse fra et instrument panel kaldet en instrumentbrættet. Hver enkelt måling går gennem et panel meter og derefter vises enten i analog eller digital format . Et panel meter er af vital betydning, og er dybest set bruges som et medium til at vise hastighed samt den afgørende statistikker af bilens ydeevne.

Airplane


I en flyvemaskine , højden , hastigheden og andre aflæsninger læse panel meter . Uden et panel meter , ville piloterne på et fly ikke kunne måle højden præcist .

Bolig


Panelmetre er almindeligt anvendt i hjemmet , for eksempel i input panel af en mikrobølgeovn . Dens instrumentpanelet huse panel meter til at måle tid , vægt og kraft . Radioer og fjernsyn bruger en tuner enhed , som kræver en frekvens og amplitude panel meter for at læse radiobølge -signaler og gengive lyd og video. En vandpumpen bruger en trykmåler ( meter ) og motor rpm ( enhed hastighed) panel meter til at regulere vandgennemstrømningen i en tank eller swimmingpool .

Portable Panel Meter

Elektrikere bruge et multimeter , en bærbar panel meter , der tager flere indgange til at fungere. Den måler variabler-strøm, spænding , modstand , impedans og magt . Denne lille håndholdte enhed er en ideel eksempel på en bærbar panel meter . En anden bærbar panel meter er geigertæller , der anvendes til måling af strålingsniveauer.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.