argon kvælning

Argon i sin væske eller gas tilstand ikke kan lugtes , smages eller ses . Det er ikke giftigt for mennesker , men det vil fortrænge ilt , og hvis indåndes i lukkede rum , forårsage kvælning . Det er produceret af delvist destillation flydende luft og udskille den flydende nitrogen og ilt. Da der er et industrielt behov for at gøre flydende nitrogen og ilt , og argon er et biprodukt af denne proces , er det meget billigt og til rådighed til brug i mange ting

Human Kompatibilitet


Når det kommer til risk /benefit analyser i brug af argon , fordele vinde . Fordi argon er en dårlig varmeleder , er det ideelt som fyldstof i termoruder . Det bruges til at bevare mad og vin , og det er uvurderlig i det medicinske område . Du er omgivet af argon : Det er i lyspærer , elektriske skilte og bildæk . Det er i atmosfæren , og lige så naturligt som den luft du indånder .

Bruger


Argon bruges i svejseprocesser og glødepære producenter . Museer bruge den til at beskytte dokumenter , fordi oxidation kan være skadelig . Vinproducenter bruge det til at fortrænge ilt i toppen af vintønder til at forhindre vin oxidation , som bevirker, vin til eddike , da det aldre . Fjerkræindustrien bruger den til at dræbe kyllinger , fordi det er mere human end elektriske bade . Der er mange anvendelsesmuligheder for argon , især fordi det forlænger holdbarheden på grund af oxidation forebyggelse .

Farer


Argon 39 procent tættere end ilt , og hvis åndede i snævre steder , vil blive kvalt . Det er især farligt at arbejde i lukkede områder . Svejsere der bruger det som en inaktiv gas , når svejsning inde tanke , for eksempel , må være meget forsigtige . Studerende, der arbejder med argon i kemi laboratorier skal følge protokoller meget nøje .

Symptomer


University of Arizona , i sin kemiske sikkerhedsrapport Bulletins , lister symptomer på kulilteforgiftning som " luft sult , træthed , nedsat synsstyrke , tunnelsyn , svimmelhed , hovedpine , følelsesløshed og snurren i ekstremiteterne , dårlig dom , hukommelsestab og nedsat evne til at flygte . "

Forebyggelse /Solution

Ifølge University of Arizona 's Risk Management Sikkerhed program , bør folk altid kender farerne ved enhver gas eller kemikalier, de arbejder med på forhånd. Argon skal opbevares i vel- ventileret steder . Arbejdsområder skal være godt ventileret . Udstyret bruges med argon bør holdes i god stand . Nogen oplever nogle af de ovennævnte symptomer , bør få hjælp med det samme .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.