årsager til luftens indhold af asbest

Der var en tid, hvor asbest blev brudt til at bruge primært som isolering . Fordi det var så alsidig , blev det brugt i beton , mursten , rør og pejs cement , syre -resistente pakninger , rørisolering , bremseklodser , brandsikker drywall , gulve , tag , og gips fælles stof.

Selv nogle cigaretfiltre var lavet af asbest i 1950'erne .

Det var først i slutningen af det 20. århundrede , at de skadelige virkninger af udsættelse for asbest blev taget meget alvorligt . Terminal sygdomme som lungehindekræft kan være direkte knyttet til udsættelse for asbest .

Asbest Mining


udvinding af asbest er en af de værste årsager til luftbårne partikler . Mining blev oprindeligt gjort i åbne miner i en serie af terrasser landinger , der blev udsat for vind og vejr . De asbestholdige malm blev sprængt at tillade indsamling , breder asbeststøv hele nærheden af minen og de omkringliggende områder .

fjernelse af asbest


Asbestfjernelse også er ansvarlig for luftens indhold af asbest . Hvis flytningen er udført af uerfarne arbejdere , kan mikroskopiske partikler af asbest blive befriet , og blive revet med af luftstrømme . Selv når der udføres af eksperter , de fleste metoder stadig give nogle vragrester til at blive fri. Til dato, er det bedst kendte metode til fjernelse menes at være at gennemvæde materialet grundigt med vand får det til at klumpe . Denne holder partikler fra undslippe .

Nedrivning


Nedrivning projekter kræver asbest skal fjernes fra bygningen , før bygningen er ødelagt . Der er altid sandsynligheden for, at partiklerne forblive og kan blive luftbårne .

Sept. 11 , 2001 terrorangreb , der ødelagde Twin Towers i World Trade Center i New York City frigivet en anslået 1. 000 tons asbest i Manhattan . Mange af dem , der arbejdede ved inddrivelse projektet på Ground Zero er nu klager over luftvejssygdomme forbundet med det giftige støv, belagt Lower Manhattan i ugevis .

Miljø


Asbest indlån , som endnu ikke blevet udvundet kan blive luftbårne , fordi af geologiske erosion , skiftende og afvikling af jorden og ekstreme vejrforhold . De sundhedsmæssige risici ved naturligt forekommende asbest er ikke fuldstændigt klarlagt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.