at bestemme det kviksølv i fisk

Den amerikanske Environmental Protection Agency , eller EPA , udstedt en rådgivende i 2004 advare den amerikanske offentlighed om de farer af kviksølv i forbrugt fisk . EPA advarede om, at visse arter , såsom hajer , sværdfisk , konge makrel eller tilefish , indeholder høje niveauer af kviksølv , der henviser til , kviksølv niveauer i rejer , dåse lys tun , laks , sej og havkat er betydeligt lavere . Hvorfor den ståhej ? EPA rapporterer, at kviksølv frigives ved industriforurening falder fra luften i vores vandløb og oceaner , der ændres til methylkviksølv , en skadelige kemiske at børn og ufødte babyer . Det er derfor vigtigt at bestemme kviksølv niveauer i fisk , før den forbruges .

Rapid Pyrolytiske Metode


Dating tilbage til 1972 , en forholdsvis enkel procedure til bestemmelse af kviksølv niveauer i fisk blev indspillet af Raymond J. Thomas , Richard A. Hagstrøm og Edward J. Kuchar . Den hurtige Pyrolytiske metode forbrænder et stykke af homogeniserede fisk væv i en 900 grader C ( 1. 652 grader F ) . luftstrøm , der kontinuerligt flow. Som det vejede stykke fisk nedbrydes , kviksoelv i fiskene fordamper i strømmende luft strøm og måles ved en ultraviolet fotometer . Ifølge det abstrakte fra undersøgelsen , tager denne metode cirka otte minutter og har en relativ fejl række plus /minus 10 procent .

Kolde Vapor atomabsorptionsspektrometri


I 2005 vedtog Washington State 's Institut for Økologi en ny Metoden til bestemmelse af kviksølv niveauer i fisk . Tidligere hjælp af kold damp -metoden til måling af kviksølv i sedimentet , den nye procedure bruger kold damp måling af kviksølv i fisk væv . Oprindeligt udviklet af EPA , Bestemmelse af kviksølv i væv ved Cold Vapor atomabsorptionsspektrometri måler den totale organiske og uorganiske kviksølv ved at mindske den i elementært kviksølv. Fiskevævet nedbrydes af svovlsyre og salpetersyre ved en temperatur på 58 grader C ( 136,40 grader F ) . Den resulterende Sagen er derefter overladt til oxidere natten over ved stuetemperatur med kaliumpermanganat og kalium persulfat . Kviksølvet er målt fra de resterende sagen med en nondispersive atomare fluorescens spektrometer .

ikke-dødelige metode til evaluering af Mercury


Denne 2004 canadisk undersøgelse omfattede data fra , og forudsat nyttige oplysninger til USA for at forhindre ødelæggelsen af tusindvis af fisk årligt for kviksølv studier , en gruppe på fire canadiske forskere præsenterede en mindre indgribende alternativ kviksølv undersøgelser af små portioner af fisk muskelvæv snarere end hele fisk . De mindre dele af væv blev hentet fra fisk ( som så blev frigivet tilbage i vandet ) med en 4- mm biopsi kanyle . Når frysetørret , biopsien prøver blev testet i et laboratorium ved hjælp af en oxidation metode noget lignende til EPA 's kolde dampe procedure . De vævsprøver blev fordøjet i en opløsning af svovlsyre og salpetersyre i fem timer . Opbevaret i en aluminium hotblock , var vævet holdt ved 180 grader C ( 356 grader F. ) . Prøverne blev derefter placeret i kalium bisulfate , kaliumpermanganat og hydroxylamin sulfat , når de afkøles til stuetemperatur . Kviksølvindholdet i de resterende sagen blev målt ved hjælp af en elementær HG detektor .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.