brandslukker uddannelse oplysninger

Evnen til at bruge en brandslukker i en nødsituation er et liv færdighed, som alle over 10 år kan lære . Kendskab til grundlæggende ildslukker brug , hvor man kan finde information og uddannelsescentre, og hvornår man skal bruge en ildslukker er alle vitale dele information

Grundlæggende ildslukker Uddannelse


PASS er et akronym , der anvendes til at huske trinene for at bruge en brandslukker . De står for Træk , Formål , Squeeze og Spray . Med andre ord , stiften eller sikkerhed tag trække sig ud af håndtaget , formål dysen af ildslukker mod bunden af branden , klemme håndtaget for at frigøre indholdet og spray bunden af brand i en sidelæns , frem og tilbage bevægelse indtil flammerne er slukket eller indholdet løber ud .

In- Person Træning


Lokale brandvæsenet eller den offentlige sikkerhed centre ofte afholde frie , eller symbolsk beløb , brandslukker kurser . Disse klasser er ledet af brandfolk eller certificerede instruktører og give studerende mulighed for at øve med virkelige ildslukkere for at få virkelige liv erfaringer .

For information om klasser i dit område , skal du kontakte din lokale brandvæsen eller den offentlige sikkerhed center eller holde øjnene åbne for efterretninger udstationerede rundt i byen eller i din lokale avis .

Online Training


Undertiden virksomheder eller privatpersoner tilbyder brandslukker uddannelse online . Disse kan omfatte video , lyd eller tekst-baserede vejledning .

Fordelen ved denne form for uddannelse er, at det kan gøres i dit hjem til enhver tid , hvor som helst og i enhver type vejr . Ulempen er, at du ikke får det virkelige liv hands -on-uddannelse med rigtig brandslukkere . De kan også opkræve et gebyr for den bekvemmelighed at tage et kursus online .

Betydning


At være ordentligt uddannet til at bruge en brandslukker vil øge chancerne for overlevelse for både dig selv og din ejendom i tilfælde af en brand .

Advarsel

Bare at have en ildslukker på arbejdspladsen eller hjemme uden at vide hvordan man bruger det er ikke en smart idé . Med så mange gratis eller billige måder at lære at bruge en brandslukker , vil du øge dine chancer for succes i en brand nødsituation .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.