butterfly ventil egenskaber

Butterflyventiler operere at åbne, lukke eller reducere gennemstrømningen rørsystemer med en tur på 90 grader eller derunder . Deres design er udstyret med en skive monteret på en stang . Dreje ventilen én måde positionerer disken til at blokere for strømmen af væsker gennem røret og dreje det den anden mulighed passage . Design og funktion af butterfly ventiler kan henføres til nogle enkle og sammenhængende egenskaber , som er til stede i alle butterfly ventiler.

Simple Design


Butterflyventiler har en selv enkle og økonomisk design , der består af færre dele end andre ventiler . Denne enkelhed giver dem en nem reparation og vedligeholdelse samt lave omkostninger i produktion og installation . Mængden af tid , dedikeret udstyr og rør nødvendige støtte til at installere butterflyventiler er mindre end andre mere for komplicerede ventiler . På grund af deres nemme installation og brug er butterflyventiler blevet et fælles fikspunkt i de fleste industrielle applikationer , hvor strømmen af indeholdt væsker kan være nødvendigt at blive stoppet eller ændret .

afbryderventil Capabilities


Butterflyventiler give en effektiv måde til hurtigt at slukke rørsystemer med en kvart omgang af deres håndtag . Butterfly ventiler kan opnå fuldstændig afspærring og kan også modulere flyde gennem et rørsystem . Aktivering af flow kan opnå manuelt med en indbygget håndtag , skruenøgle eller redskaber operatør eller via automatiseret udstyr til overvågning og cykle ventilens position . Automatiseret aktuatorer kan være elektriske , pneumatiske eller hydrauliske .

Størrelse og Operations


Butterflyventiler kan bygges i enhver størrelse, der kræves for at passe et rørsystem og kan have presset kapacitet 150- psi til 740- psi kold arbejdstryk . De kan operere i temperaturer fra 25 grader til 450 grader , afhængigt af deres specifikke udformning og de anvendte materialer at gøre dem . Oprindeligt designet til vandsystemer , har nye butterfly ventiler er udviklet til at arbejde med en række industrielle væsker , og de er blevet almindelig i næsten alle fungerende kemisk fabrik .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.