der er underlagt en OSHA inspektion ?

Når man ser på hvem der er genstand for en inspektion fra Occupational Safety Health Administration ( OSHA ) , er det lettere at liste, som ikke er underlagt OSHA inspektioner . OSHA 's anvendelsesområde er vidtgående , men direktiv CPL 02-00-051 indeholder specifikke undtagelser

Anvendelsesområde


OSHA kan udføre programmeret sundhed og sikkerhed inspektioner på enhver form for virksomhed i USA med mere end 10 ansatte og dem med mindre end 10 ansatte , der er ikke er anført i tillæg A til OSHA direktiv CPL 02-00-051 . Dette direktiv indeholder beskrivelser og diagrammer detaljering virksomheder undtaget fra OSHA inspektioner .

Undtagelser


Nogle restriktioner er placeret på OSHA 's ret til arbejdsplads inspektion . Disse omfatter små gårde og små virksomheder i brancher under det nationale årlige gennemsnit for dage væk , Overdragelse , samt begrænsninger priser. Aktuelle eksempler på industrier i disse kategorier omfatter fodtøj købmand grossister , smykker butikker , og nye og brugte bilforhandlere . Se Ressourcer til et link til den komplette liste .

Farms


Bedrifter , der har mindre end 10 fuldtidsansatte medarbejdere og har ikke vært ved et midlertidigt arbejde lejr inden for det sidste år er fritaget for enhver form for OSHA inspektion . Hvis en midlertidig arbejdstilladelse lejr har eksisteret inden for de seneste 12 måneder , gården er underlagt kontrol .

små virksomheder


Ikke-landbrug virksomheder med færre end 10 ansatte er omfattet af OSHA inspektion , medmindre de er medtaget i tillæg A af OSHA direktiv CPL 02-00-051 . Undtaget virksomheder er kun fritaget programmeret sikkerhedsinspektioner , dog .

Klager

Virksomheder med færre end 10 ansatte , der opfylder fritagelsen retningslinjer kan stadig kontrolleres af OSHA , hvis en nuværende medarbejder filer en sikkerheds klage . Citater for krænkelser opdaget under inspektionen er begrænset .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.