elektrisk sikkerhed fakta

Folk kommer til skade eller bliver dræbt af el hvert år . Uanset om en arbejdsplads eller i hjemmet , kan el være dødbringende. Dog kan en ordentlig sikkerhedsforanstaltninger reducere forekomsten af elektrisk stød og dramatisk . Forståelse farerne ved elektricitet , hvordan der skal reageres i en nødsituation og korrekt sikkerhedsprocedurer vil gå langt i forebyggelsen skade eller dødsfald forårsaget af denne magtfulde kraft

Amps og Volt


Elektrisk strøm er dødbringende del af elektricitet. Spænding , på trods af den misforståelse , ikke dræbe , men højere spænding ofte er forbundet med højere strøm. Milliampere ( mA eller ampere ) er et mål for elektrisk strøm , der er tvunget gennem kroppen under elektrisk stød .

Når niveauet af milliampere kommer over 15mA , kan det være en potentielt farlig situation . Men en løbende over 50mA er meget farligt og strømninger over 100mA er ofte fatal , fordi elektricitet kan forårsage ventrikulær fibrillation . Strømninger i mere end 200mA , kan forårsage alvorlige forbrændinger og hjerte stop .

Korrekt Emergency Response


Når en person oplever en alvorlig elektrisk stød med mere end 15mA af de nuværende , musklerne nær det sted, hvor stød kan ikke kontrolleres . Det betyder, at det i mange tilfælde ofret ikke kan slippe af den elektriske kilde .

Den rigtige måde at foretage førstehjælp i tilfælde af en elektrisk stød er at slukke for strømmen. Hvis der er en plug eller switch til rådighed , hvis nogen skulle straks slukke for den . Ingen bør tage direkte kontakt med offeret , mens han stadig er sluttet til strøm, som det organ, sender strømmen til responder så godt.

Ved hjælp af en træplade eller læder bælte eller et andet ikke-ledende element for at trække offeret væk fra de nuværende kan være nødvendig, hvis der ikke er nogen hurtig eller sikker måde at slukke for strømmen. Den responder bør straks kontrollere , om personen trækker vejret og begynde CPR hvis ikke . Opkald 911 umiddelbart er det også nødvendigt .

Lockout og Tagout


Lockout og tagout er en sikkerheds procedure, der anvendes på byggepladser , når reparationer eller vedligeholdelse bliver udført på elektrisk udstyr . For at sikre sikkerheden for de mennesker, der arbejder , nogen skulle afbryde strømmen til objekt, der repareres eller vedligeholdes , før jobbet begynder og derefter låse adgang til strømkilden for at forhindre gentilslutning af magt . Et tag er så placeret på låsen for at angive farerne ved at dreje magten tilbage på under arbejdet . Dette er en Occupational Safety and Health Administration procedure .

Service Paneler


Når man arbejder med sikringer eller andre genstande inden for service panelet eller sikringsboks , altid slukke for hovedafbryderen . Slukning hovedafbryderen vil skære magt til resten af tjenesten panelet mens arbejdet er gjort og vil forhindre utilsigtede elektriske stød i løbet af processen .

Børnesikring

Når børn er i hjemmet , er det en god idé at forhindre dem i manipulation med stikdåser . Børn er en eller anden måde fascineret med forretninger på væggen , sandsynligvis fordi de er på deres niveau , når kravler rundt . Hullerne i forretningerne er indbydende for børn at holde objekter eller fingre ind . Chokket barnet får fra disse forretninger kan være meget farligt . Placering Børnesikring propper i alle åbne forretninger kunne redde et liv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.