er Bora pleje dødelig for mennesker ?

Bora-Care er en insekticid bruges primært i behandling af strukturer befængt med træ ødelægger insekter . Selvom kun lidt giftige for mennesker , kan det være dødbringende , hvis det indtages i store mængder

Hvordan Bora-Care arbejde

Bora-Care 's vigtigste aktive ingrediens er borat salt og pesticidet anvendes direkte til de berørte selve strukturen . Når indtages af insektet , Bora-Care blokerer insekt evne til at bearbejde næringsstoffer og insekt sulter .

Typer af Contact


Bora-Care kan fungere som en mild irriterende , når det kommer i kontakt med øjet eller når kemikaliets dampe indåndes . Mens oral indtagelse er den mest farlige måde at indtage pesticider , er Bora-Care ikke kendt for at være en hudirriterende , medmindre der er præ-eksisterende forhold .

Lethal Dose


Ifølge en sikkerhedsdatablad af Borat Produkter et beløb på 5 gram eller mere af Bora-Care for hvert kilo kropsvægt betragtes som en dødelig dosis hos mennesker .

Advarselstegn og Side Effects


Nogle tegn på over-eksponering til Bora-Care er kvalme , døsighed og svimmelhed . Hvis de udsættes for øje, kan Bora-Care forårsage brænding eller irritation . Mundtligt indtaget, insektmidlet kan forårsage åndedrætsbesvær , nyre- eller hjerneskade , hjertesvigt og død .

Behandling


Hvis Bora-Care oralt indtages professionel lægehjælp bør søges straks .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.