farerne ved insekticid kemikalier

I 1962 , frigivelse af bogen Silent Spring af Rachel Carson viste verden de potentielt dødelige virkninger af insekticidet DDT ( dichlordiphenyltrichlorethan ) på økosystemet og på mennesker . Siden dengang har DDT er forbudt , at bruge stedet insekticider med færre ulemper . Når det er sagt , er der stadig mange potentielle risici ved at bruge insektgift kemikalier , der bør overvejes , når du bruger kontrol med skadegørere produkter .

Økosystemet


Når pesticider arbejde som de formodes at , insekter er skadet , men ingen andre dyr , planter eller vandforsyninger er forurenede . Desværre er det næsten umuligt at planlægge alle mulige uforudsete , og med de faktorer, vejr som regn og vind , sprøjtning et insekticid kan føre til økosystemet påvirkes . Insekticider kan blive en del af vandet gennem vejret , hvilket kan føre til en organisme drikke i pesticid . Når denne organisme er spist af en anden organisme , dette fører til en højere procentdel af den kemiske af processen for bioakkumulering . Selv om nogle få dyr er smittet, kan den indbyrdes afhængighed af fødekæden føre til hele kæden bliver berørt , især dem på toppen . mennesker

Børn og Udvikling


En CBS News rapport fastslog, at børn er potentielt udsættes for flere insekticider end forældre er bevidste om , og på samme tid , de er mere sårbare over for deres virkninger . Dette gælder især for gravide kvinder , som udvikler børn i livmoderen kan have vigtige næringsstoffer og hormoner forstyrret på grund af tilstedeværelsen af insekticider . Dette kan føre til en stigning i fødselsdefekter . Andre potentielle problemer , der insekticider kan forårsage børn neurotoksicitet , astma , hjerneskader og kræft .

Forgiftning


Hvis for meget af et kemisk stof er blevet indtaget , kan dette medføre en person at blive forgiftet . Forskellige kemikalier findes i insektmidler kan føre til forskellige symptomer hos mennesker i henhold til en Walgreens beretning . Pyrethrin forgiftning kan føre til åndedrætsbesvær , rødme og hævelse af huden , kramper og i værste fald en koma . Paradichlorobenzene forgiftning kan føre til mavesmerter , diarré og muskelkramper . Carbamat eller organisk forgiftning kan føre til øget vandladning , åndedrætsbesvær , mave- ubehag , hovedpine og kramper . Hvis rørt uden handsker og uden at vaske hænder bagefter , kan organisk forårsage lammelse og død . Hvis nogen af disse symptomer opstår , er det bedst at ringe til et lokalt alarmnummer straks .

potentiel langvarig Effects


En undersøgelse rapporteret af healthday forbinder langvarig anvendelse af insekticider med lupus og leddegigt . Chebucto steder potentielt langsigtede effekter som kræft , genetiske skader , neuropati , nedsat fertilitet og øget dødfødsler . Dr. Mattison af March of Dimes har udtalt, at andre problemer som respiratorisk agitation , forvirring og depression kan også være knyttet til indtagelse kemikalier af insekticider . Flere undersøgelser skal udfyldes for at bestemme de langsigtede effekter af små eksponering for insekticider .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.