farerne ved ultraviolette stråler i fluorescerende elpærer

Bekymringer om ultraviolet stråling har plaget fluorescerende teknologi i et stykke tid , og mens de fleste mennesker har lidt grund til at bekymre sig , kan de tilgængelige oplysninger være indviklede og vanskelige at forstå . betragtning af den betydelige energibesparelser disse pærer tilbud, er det vigtigt at få de faktiske omstændigheder lige så forbrugerne kan træffe kvalificerede beslutninger

anledning til bekymring


" The Lancet " offentliggjort en undersøgelse i 1982 drøfter en mulig sammenhæng mellem malignt melanom og fluorescerende kontorbelysning . Undersøgelsen konkluderede , at forbindelsen var " sandsynlig " , men burde være " ses forsigtigt " indtil flere oplysninger kan blive indsamlet .

Nyere undersøgelser


Siden 1982 , forskellige uafhængige og offentlige organisationer som Europa-Kommissionen Videnskabelige Komité for Nye og Nyligt Identificerede Sundhedsrisici og den australske strålingsbeskyttelse og nuklear Safety Agency har gennemført undersøgelser, der fastslog, at ultraviolette stråler , der udsendes af fluorescents ikke er stærke nok til at forårsage hudkræft .

Hvor meget UV ?


Den ARPANSA undersøgelser vist, at det ville tage seks timers eksponering i en afstand af 10 cm ( 4 inches ) fra en kompakt fluorescerende pære for eksponeringsgrænser til lige den, cirka seks minutter i middag sollys .

Hvem er i fare ?


Fluorescerende pærer ikke giver off nogle ultraviolet stråling , og som sådan kan være et problem for mennesker med usædvanligt følsom hud betingelser . Dette er dog en meget lille del af befolkningen .

Konklusion

For langt størstedelen af befolkningen , bør ultraviolette stråler fra fluorescents ikke forårsage nogen sundhedsmæssige problemer . I de fleste tilfælde kan personer med sjældne hudsygdomme sikkert bruge " kuvert " kompakt fluorescerende pærer , der udsender lidt at ingen ultraviolette stråler .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.