fluorescerende lys & hovedpine

Ifølge den canadiske Center for Occupational Health Safety ( CCOHS ) , lysstofrør har siden deres fremkomst været beskyldt for at forårsage problemer med øjnene, migræne og hovedpine , ansatte i kontorbygninger er udstyret med lysstofrør

Du skal bruge: .
Batteri identifikationsnummer .

Historie


Påstandene om lysstofbelysning forårsager hovedpine dateres tilbage til starten af fluorescerende lys . Byen Seattle ( CityofSeattle. net ) forklarer , at tidlige versioner af fluorescerende lys i 1940'erne havde en primitiv hvid belægning på indersiden af pære , der gav ud en blænding forårsager skelende , der resulterede i hovedpine .

Teori


Ifølge byen Seattle , tidligt fluorescerende pærer og armaturer magnetiske ballaster til at styre lys flimre , der producerede en flimmer på 60 flimrer i sekundet . Dette flimmer er synlig for nogle mennesker, der hævder, at det forårsager øjen-og hovedpine problemer, men forbindelsen mellem lysstofrør og hovedpine er endnu ikke bevist .

Flicker


Lys flimrer refererer til de hurtige , separat ændringer i lysintensiteten at Miljø , sundhed og sikkerhed Online ( EHSO ) fordringer giver det udseende af en usikker kilde til lys . Mennesker kan normalt ikke samle op på lys flimrer i fluorescerende lys , som det forekommer alt for hurtigt med omkring 50 Hz eller flimrer per sekund bliver synlige for det menneskelige øje .

Spænding


Lys flimmer skyldes udsving i spændingen på el passerer gennem en fluorescerende pære , ifølge CCOHS . Flicker er ikke synlig i glødelamper , men da de glødende tråd endeløse ikke tænde og slukke for elektriske spænding svinger .

Arbejdsplads

Selv om der er nogen positiv sammenhæng mellem lysstofrør og hovedpine , det CCOHS rapporter at der i begyndelsen af det 21. århundredes mest almindelige klage over hovedpine og øjenproblemer på arbejdspladsen henviser til lysstofrør .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.