genoplivningsudstyr og swimming pool sikkerhed

Hvert år tusindvis af børn og voksne drukne i boliger og offentlige puljer , og tusindvis mere lider ikke- dødelige drukning skader . Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) rapporterer , at alene i 2005 3. 585 utilsigtede drukne dødsfald i USA . Det er et gennemsnit på 10 drownings per dag . Men som opbevaringen Robinson i Salt Lake City opdaget , kan den rette uddannelse afværge en pulje nødsituation fatalt . Opbevaringen blev reddet , fordi en ven vidste Badesikkerhed og genoplivningsudstyr ( CPR ) .

Statistik


På trods af at det er en af de mest forebyggelige årsager til dødsulykker drukning stadig den hyppigste årsag til dødsfald blandt børn på 14 og yngre i USA Blandt drukning ofre alder 5 og yngre , syv ud af 10 var i pleje af den ene eller begge forældre på det tidspunkt , og af disse blev tre af fire ud af forældrenes syn for fem minutter eller mindre . Hvert minut en person går uden ilt øger risikoen for hjerneskade .

CPR


genoplivningsudstyr er en kombination af rednings indåndinger og brystkompressioner med det mål at give ilt til lungerne og hjernen af et offer , der ikke trækker vejret , og hvis hjerte er ikke at slå ordentligt . Standarden er 30 kompressioner med en sats på 100 kompressioner per minut efterfulgt af to redning indåndinger på et sekund varighed og derefter straks tilbage til brystkompressioner .

The American Academy of Pediatrics hævder, at i tilstedeværelse af en pool, en voksen at vide CPR bør overvåge børn på alle tidspunkter.

En druknende offer , der har en puls , men ingen vejrtrækning skal modtage kontinuerlig redde indåndinger indtil effektiv vejrtrækning genoptages eller redningsmandskab ankommer og tager over.

Misforståelser


Formålet med CPR er ikke til at starte en stoppet hjerte . Dens formål er at cirkulere ilt til livsvigtige organer i ofrets krop , når hjertet ikke fungerer ordentligt .

" Hands-Kun CPR "eller " Compression-Kun CPR " --- CPR komprimeringer uden rednings vejrtrækning --- er nyttigt for en voksen, som kollapser pludseligt , men for drukning ofre , og børn, som hverken er vejrtrækning eller har en puls , redning vejrtrækning er en nødvendighed .

Få Uddannelse


Lay-Responder CPR og Life-bevogtning CPR og First Aid Training er tilgængelig i eller i nærheden af de fleste samfund . Den mest omfattende uddannelse omfatter hands -on praksis med komprimering og redning vejrtrækning med dukker . Hands-on praksis giver lå responder tillid anerkende en nødsituation , idet der øjeblikkelig handling , og udføre manøvrer af rednings indåndinger og brystkompressioner . En typisk klasse kan udfyldes på en hel dag .

Den amerikanske Røde Kors vil certificere responderende så unge som 11 i Voksen , barn eller spædbarn CPR efter en vellykket gennemførelse af Lay -responder eller Børnepasning CPR uddannelse klasser .

Pool Sikkerhed

Tage skridt til at sikre børn er sikre under tilstedeværelse af en bolig pool . Puljen skal være indhegnet på alle fire sider med børnesikker hegn . Pools lukket på den ene side af huset bør kun være tilgængelige fra hjem gennem en alarm-aktiveret dør , som kun kan afvæbnes med en voksen .

Spædbørn og små børn kan drukne selv på meget lavt vand , så aldrig efterlade et barn uden opsyn i en spille pool eller soppebassin , eller endda en spand med vand eller andre væsker .

Ekspert Insight

CPR uddannelse og årlige Refreshers og re-certificering i et klasseværelse eller ved poolen indstilling giver den responder sikkerhed for, at han vil udføre de færdigheder korrekt . Mulighed for at lære fra en instruktør om sygdomsoverførsel risici , bryde ribben og andre potentielle udfordringer instill tillid til, at CPR bliver korrekt udført .

automatiske eksterne defibrillatorer ( AED ) analysere en hjertets elektriske aktivitet og kan levere en chok at genoprette en ordentlig hjerteslag . Mange offentlige bygninger og puljer har antiepileptika . Træning i at bruge hjertestartere er tilgængelig som en del af CPR uddannelse gennem det amerikanske Røde Kors og andre CPR uddannelsesprogrammer.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.