grunde til at spare på vandet

Vand er ofte tages for givet af mennesker hver dag-vi frit bruge det til at tage lange brusebade , fylde vores swimming pools med det og kan købe det ved sagen i supermarkeder . Få mennesker indser , hvordan de knappe vores anvendelige vandforsyning er , og færre ved , hvor meget af Jordens vand kan ikke bruges af mennesker . Da mennesker og dyr har brug for vand for at overleve , og der er så lidt af det, er der mange grunde til at gemme denne værdifulde ressource .

Tilgængelighed


Ud af alle de vand i verden , kun én procent af det er til rådighed til forbrug af mennesker og dyr . Dette skyldes 97 procent af Jordens vandforsyning er saltvand ligger i havene , og yderligere 2 procent er frosset i gletsjere og iskapper . Ud over at mennesker og dyr, der deler en procent af vand til rådighed til at drikke , skal det også anvendes til andre formål , såsom fremstillingsvirksomhed , sanitet og landbrug .

Omkostninger


Hver gang nogen bruger vand , de betale for det . Uanset om det kun er en dråbe , kan bevare vand spare penge . Når folk bruger varmt vand, såsom tøjvask , brusebad og kører en opvaskemaskine , er det endnu dyrere på grund af den nødvendige energi til at varme vandet op . Brug koldt vand kan hjælpe spare penge . Når det kommer til opgaver såsom manuelt opvask og børste tænder , kun rindende vand når der er behov vil ikke alene spare penge , men spare vandressourcer .

Wildlife


Mange arter af vilde dyr er afhængige af vandressourcer , fra ørken dyr i den sydvestlige USA til laks i Pacific Northwest . Da vand bliver mere knappe , bestandene af visse arter også falder . Hertil kommer , når visse økosystemer, og miljøer er ikke i stand til at få det vand, de har brug for at trives de begynder at falde , dræbe de vilde dyr , der er afhængige af dem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.