hjælpemidler og indkvartering for ældre voksne

Fælles fysiske emner, som seniorer omfatter høretab , synstab , skader fra fald eller tidligere sportsaktiviteter , gigt , slagtilfælde og hjerte lidelser , muskelsvaghed og tab af knoglemasse. Koblet med sandsynligheden for bor alene, eller i et isoleret område , kan disse spørgsmål vokse mere alvorlig for seniorer . Tilgængelige teknologi kan lette de potentielle farer ved bor alene, eller beskæftiger sig med fysiske begrænsninger

Historie


Post WW II leve afholdt et minimum af teknologi og indkvartering til seniorer . Fra 1990 amerikanere med Disabilities Act banet vejen for at gøre teknologien mere tilgængelig og til rådighed for mange , herunder seniorer . Teknologi og rettigheder for seniorer eller handicappede er tilgængelige i overflod .

Høreapparater


En vis grad af høretab er almindelig . Af sikkerhedsmæssige og holde forbindelse , er mange enheder tilgængelige til at høre hvad der foregår. Høreapparatteknologi forbedrer hele tiden . Ulempen er høreapparater forstærker alle lyde og ofte talegenkendelse fortsat at være vanskeligt . Høreapparater gør ikke høre perfekt , men de hjælper i evnen til at vide, hvad der sker. Samtale kan stadig være svært .

Siden begyndelsen af 70'erne , øresneglsimplantater er et alternativ at vende døvhed og har en fantastisk talegenkendelse over høreapparater . Disse kræver kirurgi og implantation af en intern enhed , som stimulerer auditive nerver i cochlea , så hjernen kan opfatte lyd .

Vision Technology


Aging også kan bringe synstab på grund af forhold såsom grå stær og makuladegeneration . Svagsynede kan påvirke selv den simpleste opgave at betjene en mikrobølgeovn eller en ovn . Hver stat kontor on Aging kan tilbyde no- cost vurdering eller bistand i hjemmet . Forstørrelsesglas enheder og lydbøger er to værktøjer, der anvendes af mange med synstab .

Mobilitet Teknologi


Mobilitet problemer som følge af et slagtilfælde , personskade , eller tab af synet kan blive bistået af stokke , rollatorer , manuelle kørestole og motoriseret kørestole og scootere . Hjælper hunde til mobilitet er også tilgængelige .

Mobilitet enheder som stokke og vandrere vil ikke altid forhindre faldende, men de vil tilbyde følelse af stabilitet , mens du flytter eller stående .

AARP hjemmeside har oplysninger om køresikkerhed kurser til børste op på færdigheder .

De , der bor alene , eller med folk , der måske ikke altid være i stand til at hjælpe , har mulighed for at bære en enhed på håndleddet eller rundt om halsen . Ved et tryk på en knap , er hjælpen nær i tilfælde af et fald . Disse kan tilpasses per kunde om, hvem der vil blive meddelt til at hjælpe .

Kommunikationsteknologi

teknologier, der forbedrer kommunikationen omfatter forstærkes telefoner , telefoner med tekst , tv -forstærkere og captioning , vækkeure at vågne med lys og røg alarmer med stroboskoplys og høj decibel .

Computere er redskaber til at holde sig orienteret og i kontakt . Med stemmeaktivering software , kan du tale ind i et headset mikrofon og ordene vises på skærmen. Det er et fantastisk værktøj for dem, hvis hænder er ikke samarbejder eller har nedsat syn.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.