hvad der er GMO i soja produkter?

GMO , eller genetisk modificerede organismer, er en teknik der anvendes til landbrug til at ændre den genetiske indhold af afgrøder . Denne proces er brugt i mere end halvdelen af produktion af sojabønner i USA

Hvad betyder GMO Mean ?


GMO betyder det genetiske materiale er blevet ændret med genetisk-engineering -processer . Disse processer bruge DNA -molekyler fra forskellige kilder , som er samlet i et molekyle til at skabe et nyt sæt af gener .

Hvad er bekymringer om GMO


Fortalerne for GMO siger, at deres anvendelse gør landbrugsprodukter sikrere og billigere , men der er bekymring for, at de skaber afgrøder , der ikke er sikkerhedskontrolleret til konsum . Modificerede afgrøder kan blive resistente over for herbicider , der har ført til en stigning i herbicidforbruget .

bør du undgå GMO Foods ?


GMO fødevarer giver anledning til mange potentielle sundhedsmæssige betænkeligheder , herunder allergiske reaktioner , nedsat næringsværdi , antibiotika-resistente bakterier , ingen langsigtet sikkerhed testning , økologisk skade , øget herbicidanvendelsen og flere pesticider i fødevareproduktionen.

Soja og GMO


Det er anslået , at 62 procent til 89 procent af alle soja afgrøder i USA er fra GMO lager . Soja og tilhørende produkter ( soja olie , soja lecithin [ bruges som en emulgator i chokolade , is , margarine og bagværk ] soja mel , osv. ) er i en stor procentdel af de forarbejdede fødevarer mange amerikanere regelmæssigt spiser .

Sådan at undgå GMO og soja

Når shopping for sojaprodukter og ingredienser ( dvs. tofu , tempeh , miso , soja sauce , soja mælk ) , skal du kontrollere , at ordet økologisk provenuet ingrediensen . Hvis økologiske ikke er angivet på etiketten , er det meget sandsynligt , at soja ingrediens er genetisk manipuleret, og herbicid-behandlet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.