hvad der forårsager kemiske forbrændinger ?

Kemisk forbrændinger er dem, der forårsages af kaustisk kemiske stoffer . Kemikalier, der er enten meget sure eller meget alkaliske kan være ætsende på hud og andet væv . Indånding eller indtagelse af ætsende stoffer kan fremkalde kemiske ætsninger inde i kroppen . En kemisk forbrænding bør skylles med vand straks og pakket ind i gaze .

Husholdning Syrer


Flere husholdningsprodukter indeholder kaustisk syrer , som kan føre til kemisk forbrændinger . Eddikesyre , for eksempel , er til stede i hårfarver og styling produkter samt nogle desinfektionsmidler. Saltsyre og svovlsyre er til stede i toilet og afløbsrens .

Husholdning Bases


vaske-og rengøringsmidler indeholder typisk nogle meget alkaliske kemikalier , der kan kaustisk . Ovnrens , for eksempel , indeholder natrium -eller kaliumhydroxid . Ammoniak og fosfater er til stede i vaske-og rengøringsmidler . Blegemiddel er en ætsende basisk stof , der vil fremkalde kemiske ætsninger .

Andet


Andre sure stoffer, der kan fremkalde kemiske ætsninger omfatter flussyre , som er til stede i rustfjernere og fliser rengøringsassistenter og er yderst farlig . Myresyre i model lim og salpetersyre , der anvendes i metal gravering , kan også fremkalde kemiske ætsninger . Andre ætsende baser medtage cement blanding , som indeholder kalk ( calciumoxid ) , og calciumhypochlorit , som er til stede i pool klor .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.