hvad der påvirker radon ?

Radon, en radioaktiv gas , kommer fra nedbrydningen af uran . I et tilstrækkeligt højt niveau af radon kan blive dødbringende , og fordi det har nogen påviselig fysiske egenskaber , ( ingen lugt eller farve ) mennesker undertiden bor i et hjem med farlige mængder af det

Home Construction


Da radon forekommer naturligt i jord og sten , meget af det ind i hjemmet , når det bryder ned i jorden , stiger og bliver gennem revner i fundament , vægge og rør og endda din vandforsyning , ifølge U. S. Environmental Protection Agency . Når det kommer i hjemmet , har tendens til at blive fanget og stigninger i koncentrationen i din indendørs luft.

Geografi


Ifølge Radon testkit , hvor du bor påvirker dit hjem 's risikoniveau for radon forurening . De højeste koncentrationer af radon i vand er normalt findes i bjergområder , som Adirondack bjerge og Appalachians . Således de nordlige stater tendens til at have de mest radon risiko , mens de fleste af Texas ( undtagen Amarillo og Austin ) og en stor del af U. S. vestlige kyst har den laveste .

Overvejelser


Bare fordi du bor i et område , der har en lav gennemsnitlige niveau for radon i vandet eller du har købt et nyt hjem betyder ikke, at du er sikret imod farlige radon niveauer i luften . Ifølge EPA , kan hjem i alle aldre og anlæg har radon problemer , fordi visse byggematerialer kan lække radon . Desuden kan radon i vand stigning luftbårne radon , selvom du har brug for langt højere niveauer i vand for at øge radon i luften .

Tidsramme


Den radon i din luft varierer fra dag til dag og i løbet af sæsonerne . Således EPA anbefaler , at du bruger lang sigt forsøg, når måle radon i dit hjem . Dog kan korttidstest , såsom en elektretkondenser ion kammer eller kul dåser giver dig hurtige resultater til at hjælpe dig med at beslutte , om du har brug for øjeblikkelig handling , kun en langsigtet ( mere end 90 dage) test kommer tæt på dit sande årligt gennemsnittet.

Solution

EPA foreslår , at du leje en entreprenør til at gennemføre en radon reduktion system til dit hjem , hvis du har nær eller allerede farlige niveauer af radon , som de fleste mennesker ikke i tilstrækkelig grad kan installere en selv . Men du kan træffe nogle foranstaltninger for at mindske radon i dit hjem , såsom lukning eventuelle åbninger og revner i dit fundament og vægge og øge luftgennemstrømningen i huset for at midlertidigt lavere radon koncentrationer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.