hvad er farerne ved out-of -date yoghurt ?

Yoghurt er et syrnet mælk produkt , hvor bakterier i mælken koagulerer til at danne en tyk , vanillecreme-lignende konsistens . Det er favorit morgenmaden eller snack for millioner af mennesker over hele verden . Der er mange typer af yoghurt , herunder almindeligt , sødet og fedtfattig . Folk tror, at fordi yoghurt er dannet med bakterier og gæring det er okay at indtage , hvis den har ødelagt . Dette er ikke sandt . Du bør ikke indtage noget mad , der er gået dårligt . Center for Disease Control anbefaler , at forbrugerne følger udløbsdatoerne skitseret på alle fødevarer . Indtagelse udløbet yoghurt kan få dig til at blive meget syg .

mavekramper


Udvikling mavekramper er en af de første symptomer på en fødevarebårne sygdom , og kan resultere i at spise udløbet yoghurt . Maven har en måde at anmelde dig, når tingene ikke er helt rigtigt , og kramper , buldrende og bøvsen er de mest almindelige prækursorer . Kan dog kramper blive smertefuldt , og selv utåleligt , når forårsaget af fordærvet mad . Hvis du føler svær mavekramper , når du spiser udløb yoghurt , konsultere en læge .

Diarré


Spise udløbet yoghurt kan resultere i diarré spænder fra mild til svær . Diarré er et almindeligt symptom på alle fødevarebårne sygdomme . Center for Disease Control , at fødevarebårne sygdomme er forårsaget af bakterier , der ikke er blevet korrekt håndteret eller oplagret , især i konserverede fødevarer såsom yoghurt . Diarré kan forekomme næsten umiddelbart efter indtagelse forkælet yoghurt . Da yoghurt allerede har gode bakterier i det , er det ikke svært for den at ophobe skadelige bakterier , der vil føre til fødevarebårne sygdomme og diarré . Diarré kan blive meget farlig , og kan være fatal hos børn og ældre , så konsultere en læge , hvis problemet ikke forsvinder inden for tolv timer.

Opkastning


Opkastning , vil normalt ikke forekomme , uden at opleve mavekramper og diarré først . Med et forbrug på forkælede yoghurt , som med enhver fødevarebårne sygdom, vil din krop forsøge alt for at udvise den dårlige mad på en eller anden måde . Før starten af opkastning , vil du bemærke hurtige temperaturændringer og øget spytproduktion i munden . Opkastning kan blive skadelig og føre til dehydrering , træthed og svaghed . De fleste fødevarebårne sygdomme vil kun vare 24 til 48 timer , så hvis du oplever opkastninger efter 48 timer , skal du søge lægehjælp .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.