hvad er fordelene og konsekvenserne af gentest ?

Der er mange grunde og måder at genetiske test er udført, såsom diagnostisk test , før symptomatiske afprøvning, transportøren testning , prænatal test og nyfødte screening . Du bør tale med din familie , før de undergik prøven for at få en id¨¦ om , hvad de mener om det , og hvordan de vil håndtere dine resultater . Gentest er ikke smertefuldt det er som regel gjort ved at tage en blodprøve eller svaberprøven indersiden af din kind . Der er forskellige opfattelser af gentest . Nogle synes, det er en god idé , mens andre ser alvorlige ulemper .

Fordele


Gentest kan have flere fordele , såsom at hjælpe dig med at finde nogen genetiske defekter . Det vil hjælpe en kvinde identificere eventuelle større problemer i løbet af en graviditet . Nogle sygdomme kan behandles , kan du være i stand til at holde fra at dø en tidlig død , og du kan finde ud af om du har eller kan passere på en bestemt genetisk problem .

Negative konsekvenser


Gentest har nogle negative konsekvenser , herunder forældre , der forventer at vælge , hvad træk de ønsker eller ikke ønsker deres barn skal have. Gentest er ikke 100 procent præcis , og nogle mennesker føler det er en krænkelse af privatlivets fred .

Ting at overveje


Gentest er ikke for alle , men hvis du eller din familie har en historie alvorlige medicinske tilstande , Det er afgjort noget at overveje . Der er positive og negative konsekvenser med genetisk testning , bør du overveje alle muligheder og afgøre, om dette er det rigtige for dig . Resultaterne af genetiske test er ikke bare kommer til at påvirke dig , vil de påvirke alle omkring dig .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.