hvad er fordelene ved at benytte solenergi ressourcer ?

I kølvandet på den globale opvarmning bekymringer , er alternative energi-løsninger , der modtager fornyet opmærksomhed . Mens solenergi ressourcer ikke bruges på en bred skala , dens fortalere tout innovativ brug i forbindelse med solenergi fordele . Den solenergi industrien fortsætter med at gennemgå udvikling , der spænder over hele kloden samt at nå dybt ind i det ydre rum .

Environmental Safety


Ved at udnytte kraften i alternative energiløsninger , såsom sol magtressourcer , borgere verden kan handle for at begrænse omfanget af global opvarmning . Som anført i solenergi guide udgivet af den amerikanske regering har til formål at ledsage et foreløbigt udkast til sin Solar Energy Development Programmatic Miljødeklaration , " Solar kraftværker reducere de miljømæssige virkninger af forbrænding , der anvendes i fossil elproduktion , såsom drivhusgasser og andre luftforurenende emissioner . ( Se henvisning 1). " Selv om brugen af solenergi ressourcer præsenterer en række betænkeligheder , disse bekymringer er forholdsvis ubetydelig sammenlignet med dem, der følger med brugen af traditionelle former for energiressourcer , som fossile brændstoffer eller atomkraft .

lønsomhed


En af de mest dragende fordelene ved at bruge solenergi er det faktum, at omkostningerne i forbindelse med opretholdelse solenergi systemer er kontrollerbare omkostninger . Visse typer af sol vandvarmere er endda anerkendt af den amerikanske regering som kvalificerede Energy Star- produkter , der giver deres ejere til at modtage føderale skattefradrag. I løbet af de seneste 15 år er priserne på tværs af solenergi industrien faldt i gennemsnit fire procent om året , ifølge Solarbuzz , en international solenergi marked for forskning og konsulentvirksomhed ( se reference 2) .

Bæredygtighed


I modsætning til kul , solenergi er en rigelig ressource . Til trods for, at elektromagnetisk stråling fra solen er til tider spredt af skydække , før de når Jordens overflade , er mennesker i stand til at indsamle denne stråling ved hjælp af solfangere og distribuere det til at maksimere produktiviteten i forbindelse med sin brug . Således er solenergi forpligtet til at være til rådighed , så længe solen skinner .

Dækning


Solenergi kan tilgås både i byerne såvel som i fjerntliggende områder , og det kan endda bruges til at forsyne magt til at rumsonder . Uden for en traditionel elnettet , er sol energiressourcer endda brugt af Ericsson , en stor virksomhed med base i USA , for at fremme kommunikationen ressourcer " til lande , herunder Botswana , Cameroun , Egypten , Elfenbenskysten , Kenya , Madagaskar , Mali , Mauritius , Niger , Reunion og Senegal , " ifølge Ariel Schwartz , indberetning på vegne af Fast Company ( Se henvisning 3) .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.