hvordan man bruger peberspray til at forsvare dig selv

Når du sprøjter peber spray på en persons ansigt , er resultatet som regel lammende smerte og nedsat syn i op til en time . Virkningerne af peberspray på din hacker kan give dig mulighed for du nødt til at flygte alvorlig skade eller død . Lær hvordan man korrekt bruge peberspray til at forsvare dig selv i en truende situation
1 .
Vælg den rette peberspray form . Nogle peberspray dåser passer ind i en lomme eller en taske , og andre kan være fastgjort til en nøglering . Også beslutte, hvilken størrelse dåse peberspray , du ønsker at bære . En større kan vil holde mere peberspray , men det vil ikke passe perfekt i en lomme eller på en nøglering .
2 .
tur med din peber spray i din hånd, når i en situation hvor du føler, du kan få brug for det . Efterlad ikke din peber spray i en utilgængelig plads ( begravet i din pung , for eksempel ) . Hold peberspray flasken i hånden med tommelfingeren på mundstykket klar til at bruge det på en anden varsel .

3 .
Træd et skridt tilbage med det samme fra en hacker at lægge afstand mellem jer. Straks holde din arm strakt foran dig og sigte på peberspray flasken på angriberen ansigt .
4 .
Skub dyse peberspray ned for at begynde sprøjtning . Sigt direkte for angriberen ansigt for at sprøjte peberspray på øjne og slimhinder .
5 .

Flyt din arm frem og tilbage , samtidig med at sprøjte , for at skabe en barriere for spray mellem dig og angriberen . Spray barriere for fem til 10 sekunder .
6 .
dommer situationen hurtigt at se, hvilken effekt peberspray har på angriberen . Normalt er peberspray lammende , men ifølge University of North Dakota Women 's Center /Impact Self Defense Program , vil peberspray ikke lamme 15 til 20 procent af mennesker. Hvis du føler angriberen er uarbejdsdygtig , skal du køre i den modsatte retning mod hjælp . Hvis peberspray ikke lamme din hacker , forbered dig på at forsvare dig selv --- enten med et andet skud peberspray eller andre fysiske forsvar .

gode råd og advarsler


 • Køb mindst to dåser af peberspray , når den første lære om hvordan man bruger det . Brug en flaske til praksis og gemme den anden flaske til brug i tilfælde af at du har brug for det .
 • larmer og råber til at tiltrække opmærksomhed , hvis nogen angriber dig .
 • Lær lovene i din tilstand at sikre, at anvendelsen af peberspray i selvforsvar er lovligt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.