hvordan man kan desinficere et omklædningsrum

Ifølge Centers for Disease Control , over 100. 000 mennesker er blevet indlagt på skadestuer for hudinfektioner , der viste sig at være MRSA ( methicillin-resistente Staphylococcus aureus ) , og mindst én atlet er død . Selv ikke-MRSA staph infektioner kan være farligt , så er det vigtigt at foretage en grundig desinficere omklædningsrum . Det er ikke svært at rengøre omklædningsrum , men desinficering dem er hårdere. Ved brug af EPA-godkendte MRSA-drab rense og engangs rengøring af værktøj er en god måde at starte , og der er også ting, du kan gøre for at forhindre staph infektioner fra udviklingslandene .

Du skal bruge:
Støvmaske
. Gummihandsker .
Desinfektionsmiddel spray sæbe .
Engangs , desinfektionsmiddel klude .

Toilet cleanser .
Toilet wand med engangs trædepuder.
Glasrens .
Engangs butik klude .
Desinfektionsmiddel gulv sæbe .

Spand .
Varmt vand.
Svamp moppe med udskiftelige svamp .
Skraldespand med engangs liner .
Vasketøjskurve med engangs liners .


1 .
Sæt på din maske og handsker . Staph infektioner kan komme ind i huden gennem de mindste skære eller ridse , så skal du ikke spare på dit beskyttelsesudstyr .
2 .
Rengør alle vaskbare overflader med et desinficerende middel spray sæbe og engangs , desinfektionsmiddel klude i stedet for en svamp . Koncentrer dig om de overflader, hvor atleter sidde , og de ting , de rører , ligesom håndtag .

3 .
Rengør alle dræn med spray desinfektionsmiddel og klude . Vær opmærksom på håndtag , og sørg for at rengøre sæbedispensere , også .
4 .
Tør nogen automater , væg dispensere og væghængt håndtørrere med desinfektionsmiddel klude . Reglen at huske på er, at hvis de rører ved det , du har brug for at rense den .
5 .
Rengør indersiden og ydersiden af alle garderobeskabe med desinficerende spray sæbe og klude . Lægge nogen uvasket tøj eller atletisk gear i hæmmer , der har disponible liners .
6 .
Rengør brusere grundigt med desinficerende sæbe . Glem ikke brusebad håndtag og brusehovedet . Tag ned plast gardiner , hvis nogen , og vask dem i en maskine ved hjælp varmt vand .
7 .
Squirt toilet sæbe i alle toiletter . Lad det sidde , mens du rengør ydersiden , baser , tanke og skyl håndtag med desinfektionsmiddel.
8 .
Skrub indersiden af toiletter med et toilet tryllestav , der har disponible trædepuder. Jo flere disponible rengøring af værktøj , du bruger , desto mindre risiko har du for at sprede bakterier rundt i omklædningsrummet .
9 .
Spray glasrens på alle spejle og bruge engangs butik klude , der er fnug gratis , kraftigere og billigere end papirservietter .
10 .
Squirt en meget generøs mængde af EPA-godkendt desinfektionsmiddel gulv sæbe i en spand med varmt vand . Mop hele gulvet , herunder bag toiletterne , under dræn og i brusere . Skyl moppe ofte , og erstatter og sæbe så snart skovlen begynder at se skumle .

gode råd og advarsler


 • Vask alle uniformer og udstyr umiddelbart efter deres brug .
 • Bland aldrig blegemiddel og ammoniak .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.