hvordan man kan hjælpe en kvælning baby

Har du nogensinde set en kvælning baby ? Det er en ganske skræmmende syn ! I modsætning til en voksen , når et spædbarn drosler , kan det ikke søge hjælp . Hvis du har et barn eller kender et barn , er det bedst at være forberedt på en sådan skræmmende mulighed . Supplere den viden her med yderligere forskning og husk altid at underkaste sig dom af disponenter eller læger over alt andet , men hvis intet andet virker , og ingen støtte er til rådighed, kan du være den ene til hjælpe med at redde en kvælning baby .
1 .
Placer øret ved siden af munden på kvælning baby og check for at se, om du kan høre ham eller hende trække vejret . Hvis det lyder som om han eller hun kæmper for at tegne en ånde, gå straks til næste trin .
2 .
Find en telefon og ringe til 911 eller en anden nødsituation service uden forsinkelse . Hvis du ikke har adgang til en telefon , gøre det nødvendige for at henlede opmærksomheden på nærliggende personer eller køretøjer, så de kan indkalde til lægehjælp for dig .

3 .
Følg altid de anvisninger, du har fået af nødhjælp dispatchere og alle læger eller læger , der kommer ind i billedet frem for alt andet !
4 .

Hvis hjælp er ikke forestående , selv om, og den kvælende baby stadig ikke kan trække vejret , skal du holde ham /hende på hovedet og * forsigtigt * strejke ryggen for at tvinge væk blokeringer , der kan give kvælning barnet problemer .


5 .
Vend kvælning baby rundt og trykke omkring brystbenet området . Igen , du prøver at slippe af med blokaden , så vejrtrækningen er muligt igen .
6 .
Check efter vejret . Gentag trin 4 og 5 indtil kvælning baby er i orden , eller indtil du kan få professionel hjælp fra læge responders .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.