hvordan man kan rapportere hund bider

Der er ikke meget , der er mere skræmmende end at blive bidt af en hund . Provokeret eller ej, hunden bider ofte smertefulde og har potentiale til at blive helt farlige, hvis den ikke behandles . Ofre for hundebid skal altid meddele dette til de rette myndigheder , fordi det dokumenter tilfældet , samt forsker sundhed hunden , hvis det er muligt . Men i midt i alle , der finder sted efter en hund bid , kan det være svært at vide, hvor og hvordan man indberetter de bide
1 .
opsamles oplysninger om de hund, som smule du fra sin ejer , hvis det er muligt . Indhente ejerens navn , adresse og telefonnummer , samt navn og race hunden og dens dyrlæge kontaktoplysninger . Hvis du er i stand til, også indsamle rabies mærkenummer af dyret og finde ud af, om hundens nuværende dyrlæge administreres vaccinen . Få de navne og kontaktoplysninger på eventuelle vidner , der så overfaldet .
2 .
Husk det sted, hvor bid fandt sted , og beskrivelsen af hunden , hvis det var vildt eller ejeren var ikke til stede . Denne information kan hjælpe myndighederne finde dyret og dets ejer , hvis det har en.

3 .
Kontakt dit lokale politi afdeling eller dyrs kontrolcenter for at rapportere bide . Afhængig af staten , det varierer , hvem du skal kontakte . Nogle gange er de to kontorer sammen , og du behøver kun at ringe til din politiets afdeling . Vær opmærksom på hvem du talte med , og hvornår og være sikker på at give ham alle de oplysninger, han beder om .

gode råd og advarsler


 • Søg lægehjælp straks efter bid . Bider ofte kræver sting , samt antibiotika . Hertil kommer , kan lægen også ordinere smertestillende medicin . Nogle gange , du er i stand til at rapportere bide til politiet på sygehuset , selvom du stadig kan få brug for at kontakte Animal Control , så godt.
 • Hvis hunden ikke er aktuel på rabies vaccine eller angriberen var en omstrejfende eller vilde , kan du nødt til at modtage rabies behandling .
 • Ifølge DogBiteLaw. com , bør hunden-bid ofre tage billeder af deres sår , skrammer og blodige tøj . Må ikke underskrive noget, og tillader ikke nogen, men selv at tage billeder eller optage dig . Hertil kommer , accepterer ikke nogen penge og ikke diskutere hvem der er skyld , medmindre du taler til myndighederne . Ofre kan også vælge at overveje at kontakte en advokat , som udgifter til fremtidig behandling --- såsom kosmetisk kirurgi , hvis det kræves --- ikke kan dækkes af forsikringsselskabet.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.