hvordan man kan slippe af rygevaner

Rygestop er blevet en hel del lettere i disse dage på grund af tilstedeværelsen af forskellige innovative rygestop hjælpemidler . Før du beslutter dig om eventuelle rygestop metode, er det anbefales , at du får oplysninger om din valgte metode . Du kan få hjælp online eller fra en professionel rådgiver, som kan rådgive dig om fordele og ulemper ved hver af de forskellige metoder til rådighed . Populære måder at stoppe med at ryge omfatte nikotinerstatningsprodukter og medicin såsom Vareniclin
1 .
få information om rygestop
rygestop er blevet en meget lettere proces, end det plejede at være . Der findes effektive behandlingsmetoder til rådighed , der kan lindre symptomerne af nikotin tilbagetrækning. Men for at gøre mest muligt ud af disse rygestop hjælpemidler , du stadig nødt til at være motiveret til at stoppe med at ryge . Før du beslutter dig om eventuelle rygestop støtte få så meget information om det , som du kan . Få råd fra venner , der rent faktisk har prøvet nogen af metoderne , og ud på internettet . Lær om fordele og ulemper ved hver metode og træffe afgørelse om en metode , der lyder bedst for dig .
2 .
Afslutning Rygning Brug af Cold Turkey Method
Afslutning kold tyrker betyder at holde op uden støtte , med hjælp af ren og skær viljestyrke alene . Det lyder hårdt , men det virker for en lang række enkeltpersoner . For at gøre denne metode lykkes du skulle være stærkt motiveret til at stoppe med at ryge . Undersøgelser viser, at mennesker kan have til at lave mindst fire forsøg på at holde op via en kold tyrker -metoden , før de rent faktisk er i stand til at holde op med at ryge for livet .

3 .
med nikotinsubstitution

nikotinerstatningsterapi ( NRT ) er en populær rygestop -metode . Denne metode indebærer brug af produkter som nikotin pistol , nikotin sugetabletter og nikotinplastre , nikotin inhalatorer og nikotin næsespray . Disse produkter tager sigte på at levere din krop med nikotin , uden at du rent faktisk ryge . Du er derfor fritaget for nikotin abstinenssymptomer og samtidig undgå at indånde de forskellige andre skadelige kemikalier i cigaretrøg . NRT produkter kan fordoble dine odds for at holde op med at ryge , men da nikotin er fastsat til din krop en risiko for re-afhængighed er involveret i denne metode .
4 .
få hjælp fra receptpligtig medicin Såsom Vareniclin
Prescription metoder , såsom Vareniclin er i øjeblikket en af de mest populære og effektive måder at ryge . Udviklet af Pfizer lægemidler , er Vareniclin den mest avancerede medicin til rygestop i øjeblikket findes på markedet . Det har vist sig at fungere bedre end Bupropion , den eneste anden FDA godkendte stoppe med at ryge stof . Vareniclin virker ved at knytte sig til nikotin receptorer i hjernen . Din hjerne er narret til at tro, at det har modtaget sin dosering af nikotin . Derfor er du fritaget for smertefulde nikotin abstinenssymptomer . Hertil kommer , forhindrer Vareniclin nikotin fra binder sig til dets receptorer i hjernen . Det betyder , at selv om du ryger i løbet af din rygestop behandling med Vareniclin , vil du ikke få den samme glæde , som du brugte til at få , og vil derfor være mindre fristet til at ryge igen .

5 .
rygestoprådgivning
Du kan også få hjælp fra en professionel rådgiver til at hjælpe dig holde op med at ryge. Hjælp fra en rådgiver , i tillæg til enhver anden stoppe med at ryge metode , vil øge dine chancer for succes . En rådgiver kan hjælpe dig med at holde din motivation niveauer højt ved at lytte til dig problemer og ved at dele succeshistorier med dig .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.