hvordan man kan undgå døden ved tørrede krydderier

Fire tilfælde af blyforgiftning hos børn i 2006 inspirerede en gruppe forskere fra Children's Hospital i Boston at gennemføre en undersøgelse . Børnene var fra det indiske samfund og deres familier efterfulgt traditionelle kulinariske og kulturelle praksisser , der indebærer anvendelse af tørrede krydderier og ceremoniel pulvere . De forhøjede niveauer af bly i børnenes blod var et resultat af eksponering for importerede indiske krydderier og pulvere .
Resultaterne af undersøgelsen , som blev offentliggjort i april 2010 spørgsmålet af tidsskriftet Pediatrics , viste , at de 86 krydderier testet , 22 indeholdt bly . Af de 71 kulturelle pulvere , . mere end halvdelen indeholdt høje koncentrationer af bly De pulvere er ikke indtages , men snarere anvendes til kroppen . På grund af den unge alder af børnene , blev det antaget at pulvere blev ved et uheld indtages gennem hånden til munden gestus .
Forskerne opnåede krydderier og pulver fra lokale Boston butikker og prøveudtagning var begrænset til importeret indisk krydderier og pulver . Indholdet af bly fundet i hovedparten af de prøver var på eller under det acceptable niveau af bly som fastsat af Den Europæiske Union ( E. U. ) standarder for eksport , 2 til 3 mikrogram per gram af produktet . Den acceptable bly niveau for ceremonielle pulvere er højere , fordi det ikke er beregnet til indtagelse .
Hvordan fører kom til at være til stede i krydderier var ikke et fokus i undersøgelsen , og er stadig en kilde til spekulation . Den oprindelige planter kan have været dyrket i forurenet jord . Kunstige farve -og farvestoffer til levnedsmidler indeholde spormængder af bly . Disse er tilføjet til krydderier og pulver og kan være en kilde . Hvis plantematerialet blev tørret og behandlet , eller opbevares ved hjælp af udstyr , der er omfattet i blyholdig maling , kunne føre forurene produktet .
Selvom ingen dødsfald er rapporteret i forhold til bly i krydderier , som en forbruger skal du være opmærksom på symptomer på blyforgiftning , så at søge lægehjælp , hvis nødvendigt. Du bør også dyrke sikker indkøbsvaner at beskytte mod eksponering for bly

Du skal bruge:
Bevidsthed om ingredienser i krydderier og pulvere
. Bevidsthed om symptomer på blyforgiftning .


1 .

Overvej at bly i krydderier indtages i små mængder . Som en voksen som du ville behandle bly, din krop at bortskaffe det via affald , og dermed undgår blyforgiftning . Hos små børn , kan dog toksinet bygge op over tid . Dit barn kan ikke udviser symptomer, indtil føringen når toksiske niveauer .
to .
øje med aggressiv adfærd , søvnbesvær , hovedpine , body ømhed og irritabilitet . Som helhed , kan den gruppe af symptomer tyder på blyforgiftning . Mere alvorlige symptomer kan inkludere regression i udviklingsmæssige kompetencer , vanskeligt ved at kommunikere behov , opkastning og muskelsvaghed .
3 .
Søg øjeblikkelig lægehjælp, hvis du mener, krydderier eller fødevarer, du har brugt , kan indeholder bly og påvirker dit barn eller børn . Blyforgiftning , men kan behandles i de tidlige stadier , kan have langsigtede virkninger såsom hørelse eller visuelle problemer , nyreskader , kognitiv svækkelse og nedsat motorik .

4 .
ikke afskedige nogen af disse symptomer bør du oplever dem . Mængden af bly i krydderier kan ophobes i kroppen med hyppig brug , og hvis du skulle blive udsat for andre kilder af bly , som i smykker eller make- up , kan De udvikle symptomer som en følge af en ophobning af engagementer .
5 .
Fortæl dine børns børnelæge og din egen læge for dit kulinariske praksis vedrørende tørrede krydderier samt eventuelle kulturelle eller religiøse skikke , der indebærer pulvere anvendes på huden .
Selvom prøvetagning af Boston undersøgelse var begrænset til Boston -området , og dens konsekvenser hverken national eller international , ikke i undersøgelsen har en klar besked .
Dr. Chistiane Lin , undersøgelsens ledende forfatter , i en 15 marts 2010 artikel i Time Magazine hedder det: " Vores budskab er at sige , » Vær opmærksom på disse produkter , der kan indeholde bly . »Fra børnelæge synspunkt , det er godt at presse på for screening af nonpaint blykilder . "
Gør din families læger opmærksom på din brug af krydderier og pulvere giver dem en mere detaljeret baggrund bør du eller din børn udviser symptomer på blyforgiftning .
6 .

Læs etiketten på en tørret krydderi eller pulver du påtænker at købe . Hvis listen over ingredienser omfatter fødevarer tilsat farve-eller farvestoffer , kan krydderi indeholde bly .
7 .
undgå at købe krydderier i løs vægt , når der ikke mærkning er tilgængelig andet end navnet på krydderi . Storindkøb er fristende , fordi krydderierne er dyre . Men hvis krydderier er i spande og kun mærkes ved navn , kan de indeholde spor af bly . Krydderier kan være købt gennem en kilde udelukkende reguleret ved standarder, som tillader en højere grad af bly end dem , som du kan være behageligt .
8 .
Overvej at købe dine krydderier fra veletablerede navn mærker . For eksempel er McCormick er verdens største krydderi selskab . Virksomheden arbejder med sine oversøiske producenter til at sikre, at de ansætte sikker landbrugsdriften for at sikre sig mod forureninger og toksiner inficerer den oprindelige økologiske materialer, der anvendes til tørrede krydderier .

9 .
Overvej at købe hele krydderier og formaling dem derhjemme . Hele eller uforarbejdet organisk materiale , såsom nødder eller peberfrugter , er mindre tilbøjelige til at indeholde bly fra kunstige farvestoffer eller farvestoffer til levnedsmidler . De er også mere tilbøjelige til at blive gemt og pakket i ukontamineret indpakning .
Ved slibning af krydderier , dog bære handsker og støvmaske . Den resulterende fint pulver kan forårsage hudirritation eller bronkial nød .
10 .
Køb økologisk pulvere . Ceremonielle pulvere er ikke reguleret af de samme standarder som krydderi , fordi de ikke er beregnet til indtagelse . Hvis du har tænkt dig at købe pulver til at bruge på dig selv eller dine børn topikalt , køb pulvere, der blandes fra urter og plantemateriale .
Sindoor , undertiden benævnt kumkum , er traditionelt lavet af en urteblanding . Syntetiserede sindoor får sin farve fra kemiske farvestoffer og materialer , der indeholder bly . At pulveret er påført huden ikke udelukker eksponering for bly . Som anført i Boston undersøgelsen , unge børn sandsynligvis har indtaget føringen belæsset pulver gennem hånden til munden fagter .

gode råd og advarsler


 • Store krydderier i rene beholdere i op til seks måneder .
 • Må ikke købe nogen krydderi eller pulver tidligere dens udløbsdato dato .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.