hvordan man stopper al lyd med ørepropper

Ørepropper er vant til at blokere uønsket støj . Blokering lyde kan være vigtigt at personer, der arbejder omkring højlydt maskiner , pistol entusiaster og jægere , eller koner forsøger at få en god nats søvn på trods af hendes mands snorken . Der er mange typer af ørepropper , hvorfra man kan vælge og de varierer med hensyn til hvor godt de blokere lyd , men alle væsentlige arbejde på samme måde og er indsat i en lignende måde

Du skal bruge:
Ørepropper .


1 .
bestemme niveauet af høreværn du har brug for . Dit mål er at reducere din støjbelastningen til under 85 decibel i løbet af otte timer. Hvis du arbejder omkring en maskine , der er betydeligt mere støjende end dette , kan du overveje iført ørevarmere i modsætning til ørepropper (eller du kan bære begge dele) . Hvis du forsøger at overdøve roligere lyde som snorken eller omgivende chit-chat i et kontor , vil ørepropper tjene dig godt .

2 .
Sæt ørepropper korrekt . Og sørg for, ørepropper er placeret korrekt i øregangen vil sikre dig overdøve så meget lyd som muligt .
For skum ørepropper , tage stikket og vride den mellem fingrene , indtil den er lille nok til at passe ind i øregangen . Træk den øverste af øret opad og bagud ( mod kronen på dit hoved ) for at rette i øregangen. Indsæt rullet op stikket ind i øret og hold det der, gør det muligt at udvide og fylde kanalen . De fleste af øret stikket skal stadig være synlig på ydersiden , men det er vanskeligt at indsætte dem for langt .
Hvis du bruger gummi ørepropper , indsætte dem ved at placere øret på samme måde og indsætte dem, indtil de er stramt på plads .
3 .
Overvej andre typer af ørepropper . Hvis du ikke blokerer nok lyd med ørepropper , du bruger , kan du overveje en anden type . Specialfremstillede ørepropper er fremstillet af en formbar materiale . Fordi de er skabt specielt til de unikke form din øregang , kan de arbejde bedre til at blokere lyd .

gode råd og advarsler • nr. høreværn vil blokere ud alle lyde , medmindre du er kun udsættes for meget lave decibel støj . De fleste høreværn vil blokere en række decibel ( e. g. , 15 ) , hvilket giver dig mulighed for at høre , men at reducere støjniveauet , så det er ikke længere skadelige eller , så det er mindre distraherende .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.