hvordan man stopper fra kæden ryge

. Lær at klippe dine rygevaner ned nemt
1 .
Hvis du ikke er klar til at opgive disse cigaretter endnu , der er måder at skære ned på antallet af cigaretter du ryger . Den første ting , du skal gøre er at træffe en beslutning , som du ærligt ønsker at skære med din røg .
2 .
Beslut hvornår du vil begynde at skære tilbage ved at fastsætte en dato og holde sig til det . Måske er det bedst , når du går ud for at købe din næste karton eller pakke . Husk på , at denne beslutning vil hjælpe dig føle sig bedre , og du sparer penge .

3 .
Start med at skære ned til en cigaret hver halve time . Hvis din bruger til at kæde ryge så i første omgang vil du holde øje uret konstant venter på den næste halve time til at komme . Bruge denne tid til at gøre ting , som du har været der ønsker at gøre . Med andre ord holde dig travlt . Du vil opdage, at du får mere fra hånden uden en cigaret i hånden .
4 .
Gør dette i to uger og tager til efterretning , hvordan vi bedre du føler , og hvor mange penge du har gemt . Også mærke , hvor meget mere du har formået at få gjort . Du kan gøre det . Vær stolt af dig selv .
5 .

Når du har styr på at ryge kun to cigaretter i en time at tage det næste skridt og skære sig ned til en cigaret hver time . Ja , dette tager disciplin i starten, men tro mig , det bliver nemmere , og du vil føle så meget bedre for at gøre det . Du vil indse, at cigaretter ikke behøver at styre dig hver vågne minut og du vil ophøre med at give dem magt over dit liv .

gode råd og advarsler


 • Hvis du kan følge ovenstående trin held , så vil du bevise for dig selv at du kan afslutte, når du er klar .
 • Cigaretrygning forårsager kræft , emfysem , kronisk obstruktiv lungesygdom , gule tænder , dårlig ånde og de lugter op dit hjem .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.