inverter sundhedsrisici

Inverters , også kendt som inversion tabeller , er beregnet til at give dig mulighed for at lindre intervertebral diskkomprimering , især i nederste del af ryggen , ved at vippe op og ned for at strække ryggen med det formål at reducere eller fjerne rygsmerter . For at opnå dette , er patienter spændt fast til bordet og kan " vendes "på forskellige vinkler , fra så lidt som 8 inches til helt lodret .

Hjertesygdom


Når du har været inverteret for blot et par minutter , din puls begynder at bremse ned, mens dit blodtryk hæver . På grund af disse bivirkninger , folk diagnosticeret med hjertesygdom bør undgå inverter terapi .

Glaukom


Glaukom er en sight- dæmpning sygdom i øjet på grund af øget intraokulært tryk . Jo tættere inversion niveau får fuld lodret hoved -down position , jo større oprustning af tryk bag øjet . Dette kan være meget smertefuld og foruroligende for inverteret patienter .

rygmarvsskade


Mens frekvensomformere er designet til at lindre rygsmerter , inversion terapi kan faktisk forværre alle eksisterende traume eller skade, hvis ikke godkendt og overvåget af en autoriseret læge .

Hypertension


Kroppens systemer og funktioner er ikke immune over for de kræfter af tyngdekraften . Ved at tvinge hjertet til at pumpe hårdere for at distribuere ilt-rige blod til kroppens ekstremiteter på grund af en inverter behandling , kan mennesker udvikler eller lider af virkningerne af allerede eksisterende højt blodtryk .

nethindeløsning

I sjældne tilfælde , inversion terapi kan medføre, at synsnerven at løsne sig fra nethinden . Hvis nethinden ikke vedhæfte sig selv over tid , kirurgi er den eneste mulighed for at reparere denne skade .

Graviditet

På trods af fristelsen til at bruge en inverter til at lindre rygsmerter ofte forbundet med graviditet , forsigtighed læger , at gravide kvinder aldrig skal bruge en inversion bordet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.