jobbeskrivelse en epidemiolog

Epidemiologer er i forreste linje i kampen mod smitsomme sygdomme , og de er ofte til opgave at foregribe og forhindre den næste udbrud . De spiller en vigtig rolle i nationens sundhedssystem ved at studere oprindelse, spredning og forebyggelse af smitsomme sygdomme . Epidemiologer kan arbejde i kliniske eller forskningskapacitet og vil finde en stærk jobudsigter i fremtiden

Told


Epidemiologer er medicinsk forskere, der undersøger årsagerne til sygdom, invaliditet og andre sundhedsmæssige forhold , og arbejder på at finde metoder til forebyggelse og kontrollere dem . Epidemiologer fokus på enten klinisk arbejde og forskning . Klinisk epidemiologer arbejder primært på hospitaler , uddanne medicinsk personale om smitsomme sygdomme og måder at forhindre spredning . De kan også arbejde med hospitaler at udvikle retningslinjer og standarder for forebyggelse og behandling af smitsomme sygdomme . Forskning epidemiologer gennemføre undersøgelser om smitsomme sygdomme og udvikle måder at behandle eller forebygge dem . De har ofte undersøge specifikke sygdomme i bestemte områder af verden , og kan arbejde for gymnasier og universiteter , medicinske fakulteter eller forskning virksomheder.

Arbejdsmiljø


Epidemiologer kan arbejde for statslige og føderale sundheds agenturer , gymnasier og universiteter , hospitaler eller private virksomheder . De kan arbejde i et laboratorium miljø eller en akademisk miljø , og kan rejse til det sted, et udbrud til at indsamle bevismateriale og lære mere om oprindelsen og spredning af en sygdom .

Uddannelse


Epidemiologer skal have en kandidatgrad i folkesundheden . Afhængigt af deres rolle , kan nogle epidemiologer har brug for en Ph. D. eller medicinsk grad . Epidemiologer , der arbejder på hospitaler og andet sundhedspersonale miljøer er som regel licenseret læger med særlig uddannelse i infektionssygdomme .

Løn


I 2008 var den gennemsnitlige årlige løn for epidemiologer i USA $ 61,630 , med de fleste af epidemiologer tjene mellem $ 49,480 og $ 76,710 om året , ifølge Bureau of Labor Statistics . Lønningerne varierer fra års erfaring , beliggenhed , uddannelse , specialisering og andre faktorer .

Outlook

Den beskæftigelsesmæssige udsigter for epidemiologer er stærk . Bureau of Labor Statistics projekter 15 procent jobvækst mellem 2008 og 2018 . Jo hurtigere end gennemsnitlige vækst i beskæftigelsen i epidemiologi skyldes til dels den øgede truslen om bioterrorisme og stigningen i hurtigt at sprede sygdomme , såsom West Nile Virus og fugleinfluenza .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.