kemikalieudslip uddannelse

Uddannelse er afgørende for sikker håndtering af en kemikalieudslip . Forkert nødberedskab på kemikalieudslip kan føre til personskade, død , og uoprettelig skade på miljøet . Spild svar uddannelse er anbefalet af industrien , offentlige institutioner, og er påkrævet af regulerende organer såsom Occupational Safety and Health Administration ( OSHA )

Beredskabsplanlægning


Studerende på kemikalieudslip uddannelse skal være uddannet til at forstå spilde kontrol og beredskabsplaner for deres anlæg samt deres samfund og stat .

Hazard Identifikation


Respondere skal uddannes til at identificere de kemikalier , der er involveret i et udslip , og de farer, de udgør . Brugen af Material Safety Data Sheets ( MSDS ) og andre referencer er afgørende for effektiv træning.

Site Management


Spill Uddannelsen bør omfatte oplysninger om krav og metoder til at opnå og kontrollere en udslipsområdet . Emnerne bør omfatte site sikkerhed , nødforanstaltninger , områder tilflugt , og kontrol af personale .

Managing PPE


Uddannet responders skal vide , hvordan man vælger , slid , dekontaminere , og korrekt bortskaffelse af personlige værnemidler ( PPE ) .

Spill Kontrol og inddæmning

Hvordan styrer spildt kemikalier ved at reducere eller stoppe deres flow er en vigtig del af spild uddannelse . Metoder til inddæmning for at forhindre spredning af spildt kemikalier er en vigtig færdighed at lære responders .

Dekontaminering , Clean Up , og bortskaffelse

Det er vigtigt at uddanne kemikalieudslip respondenter , hvordan man dekontaminerer udstyr til genbrug . Oprensning og korrekt bortskaffelse af forurenet materiale er afgørende for at sikre en korrekt gennemførelse af et kemisk udslip svar .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.