medicinske fakta om melamin

Melamin er et syntetisk produkt , der anvendes i elementer såsom plast service og industrielle belægninger . Det er ikke beregnet til konsum . Drikke modermælkserstatning forurenet med melamin resulterede i dødsfald af seks spædbørn i Kina og urinveje problemer i næsten 300. 000 børn i 2008 . Producenter tilføjet melamin til kunstigt at øge proteinindholdet i deres produkter

Forurenet Foods


kinesisk fremstillede fødevarer , herunder æg , foder til kæledyr og modermælkserstatning kan stadig indeholde mælk med melamin , ifølge Pædiatrisk Environmental Health Specialty Units .

Infant Formula


Modermælkserstatning repræsenterer den primære føde for nogle spædbørn , snarere end blot en del af deres kost . Dette rejser deres risiko for skade fra melamin -forurenede formel .

Umodne Urinary Tract


Nyrerne for spædbørn filter urin langsommere end hos voksne , som kan tillade melamin og urinsyre krystaller til at danne i urinvejene .

Toksicitet Symptomer


Akut toksicitet symptomer , der følger af at indtage store mængder af melamin over flere dage er mavesmerter , blodig urin og nyresvigt . Uger eller mere af mindre påvirkning kan give lignende symptomer af mindre sværhedsgrad .

Tests

Ud over en fuldstændig fysisk eksamen og ernæringsmæssig vurdering , anbefales at teste for en symptomatisk barn omfatter urinanalyse , en nyrefunktion test og en urinveje ultralyd , eventuelt med en henvisning til en pædiatrisk nephrologist , eller en specialist i pædiatrisk nyresygdomme .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.