ncarb akkrediterede arkitektur skoler

Det Nationale Råd for Arkitektonisk Registrering Boards ( Ncarb ) vil certificere alle studerende , der dimitterede fra universiteterne , der er akkrediteret af de nationale Architectural akkrediterende bestyrelsen eller Naab . Der er tre måder en elev kan få Ncarb certificeret ; afgangselev fra en skole , der er akkrediteret af Naab , var din skole er godkendt af den Naab senest to år efter din eksamen , og du kan få ekstra uddannelse, der er Ncarb godkendt . Der er en række universiteter , der er akkrediteret af Naab . Disse universiteter vil give dig mulighed for at være Ncarb certificeret .

Auburn University


Auburn Arkitektskole har en " design levested program " , der startede i 2001 . Udformning habitat -programmet gør det muligt for studerende at bruge deres uddannelse til at designe og konstruere en overkommelig pris , god kvalitet huse i Alabama . Takket være sit design levested program , blev universitetet tildelt 202F2010 ACSA (Sammenslutningen af Collegiate arkitektskoler ) hus design uddannelse prisen for sin evne til at levere god uddannelse i boliger design til den studerende .


Auburn University
Kunstakademiets Arkitektskole
818 Wire Rd
Auburn , AL 36832
334-844-5350
cadc . auburn. edu

California Polytechnic State University : San Luis Obispo


En arkitekt -studerende deltager i California Polytechnic State University vil være i stand til at vælge mellem 6 forskellige mindreårige , så alle kan få mest muligt ud af deres grad . Bachelor of Architecture ved California Polytechnic State University er et femårigt program , med det femte år er en off campus år lange projekt for arkitektstuderende . Dette universitet giver også sophomore studerende og over at deltage i et samarbejde program, hvor de kan tjene akademiske kredit ved at arbejde en hel eller deltidsjob på et område, der er forbundet med større

California Polytechnic State University . San Luis Obispo
College of Architecture Environmental Design
725 Grand Ave
San Luis Obispo , CA 93407
805-756-1316
arch. calpoly. edu

Cornell University


Den AAP ( arkitektur , kunst og planlægning ) Institut for arkitektur på Cornell , begyndte mere end 130 år siden , hvilket gør den til en af de ældste og mest respekterede arkitektskoler . Cornell tilbyder et program, hvor de studerende kan studere i udlandet , med en af de mest almindelige steder er Rom . Den Cornell i Rom -programmet er et semester langt studieophold i udlandet program , hvor eleverne gør brug af den smukke strukturer i Rom til undersøgelser .


Cornell University
College of arkitektur, kunst og Planlægning
129 Sibley Dome
Ithaca , NY 14853
607-255-5236
aap. cornell. edu

Harvard University


Harvard University er kendt samlet som én af de bedste universiteter for studier . Harvard blev placeret som nummer ét for de øverste 20 landskabsarkitektur programmer for graduate grader i 2010 , og har været de sidste seks år.


Harvard University
Graduate School of Design
48 Quincy Street
Cambridge , MA 02138
617-495-5453
gsd. harvard. edu

Yale University

Siden 1967 har Yale været der kræver sin arkitektur studerende til at deltage i Vlock byggeprogram . Den Vlock Building Program er unikt for Yale University og de studerende og en lokal non-profit organ arbejde sammen om at bygge enfamiliehuse i kvarterer , der er blevet ramt af recession . Yale studerende også have mulighed for at gå til Rom for at studere i udlandet og gøre en Takenaka praktik i Japan .


Yale University
Kunstakademiets Arkitektskole
PO Boks 208242
New Haven , CT 06520
203-432-2296
architecture. yale. edu


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.