niveau 2 stråling uddannelse af arbejdere

Stråling Niveau 2 Uddannelse er et forberedende kursus , der lærer de studerende til at erkende , hvor radioaktiv forurening kommer fra . Den studerende er også trænet i at kontrollere forurening og forebygge forurening i at sprede sig . De kandidater af niveau 2 uddannelse anvende de færdigheder lært at sikre, at strålingsniveauet i arbejdsmiljøet er så lav som rimeligt muligt ( ALARA ) . De certificerede uddannelse træder i kraft for to år . I slutningen af de to år , har kandidaterne mulighed for at tage en eksamen for re-certificering i stedet for at deltage i hands -on træning .

Definer Forurening


Praktikanter til stråling niveau 2 -uddannelse lærer definitionen af forurening og forskellige former for stråling , der rejser gennem varme, lys og lyd . Forurening af elektromagnetisk stråling som X-stråler og partikler stråling som Beta stråling , som rejser gennem huden , eller Alpha stråling , som ikke kan rejse gennem huden , er fremhævet .

Radioaktive Kilder


Radioaktivt uddannelse lærer de kilder til stråling og deres skadelige virkninger . Alle er udsat for nogle stråling , men kendskab til mængder af stråling modtaget fra forskellige kilder er vigtig . Et par af de strålekilder , som uddannelsen omfatter , er : naturlig kosmiske stråling , radioaktivitet i kropsvæv , flyrejser , X-stråler , radon eksponering i hjemmet , og menneskeskabte stråling i medicin og laboratorier

bekæmpe forurening <. /h2 > Kontrol af eksponeringen for stråling er en anden vigtig færdighed lært i løbet af strålingsniveauet 2 Uddannelse . Teknikker , som uddannelsen omfatter bl. a. begrænsning af eksponeringen for stråling ved at forkorte tiden for eksponering, der arbejder hurtigt i strålingsniveauet området , der arbejder i teams , med afstand som en forebyggelse, gennemførelse af stråling barrierer for at reducere eksponeringen, og sætte grænser for radioaktive materialer på arbejdspladsen .

Sikkerhedsforanstaltninger


Teknikker til at arbejde sikkert, mens der udsættes for stråling er omfattet af uddannelsen . Praktikanter lærer metoder til at undgå stråling kontakt gennem brug af beskyttelsestøj, herunder beskyttelseshandsker , overtræksdragter og støvler .

Hands -on teknikker med aandedraetsvaern bliver undervist i tilfælde af luftbårne radioaktive støvpartikler , røg eller brand . Praktikanter er instrueret i medvirken forurenet ofre , vask efter forurening og brug af stråling-overvågnings-udstyr i det forurenede område .

Procedurer ved oprydning


En stor del af niveau 2 stråling uddannelse er rensningsprocesser. Stråling er en ekstremt farlig stof, stråling kontrol personale er nødt til at beskæftige sig med. Praktikanter skal godtgøre dekontamineringsprocedurer til instruktør . Dette omfatter identificere farlige situationer ved hjælp af respiratoriske protokoller og beskyttelsestøj, og indførelse af en kontrolordning zone , hvor kun vigtigt personale er tilladt , og hvor alle forurenede genstande tilbage. Praktikanter skal også score mindst firs procent i den skriftlige eksamen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.