oplysninger om begravelse

Begravelse tjenester tilbyder en tid med erindring og fremme en følelse af fællesskab til venner og familie til en afdød person . Under en bisættelse , har folk mulighed for at dele deres bedste minder med den afdøde og sige farvel . De nærmere detaljer og orientering af en tjenesteydelse , er udelukkende baseret på religiøse og personlige beslutninger truffet af familien på tidspunktet for døden

Historie .


I USA blev begravelser mere populær efter borgerkrigen . Ved starten af det 20. århundrede , blev det en almindelig praksis for familier . Inden da , var en person begravet , normalt ukonserveret , i en grav . Bedemænd overvandt at blive skyet af samfundet til at fremstå som en troværdig og respektabel forretning . Da viden om balsamering og sin praksis voksede , bedemand , også kendt som morticians eller embalmers , begyndte at tilbyde religiøse og ikke-religiøse tjenester .

Formål


Begravelsesvæsen mulighed for en indsamling til ære for en afdød person . Venner og familie er i stand til at opfylde og udtrykke sympati overfor hinanden . Det er almindeligt for folk at sende blomsterarrangementer til begravelse hjem til familien og til at blive vist under tjenesten og ved graven . En begravelse dømmer eller minister vil dele ord om fred under en begravelse service for at hjælpe komfort og konsol de overlevende . Når den er tilendebragt , en kort sekundær service opstår ved graven , før kroppen sænkes i jorden . Hvis den bisættelse er for en kremeret krop , er det brugt som en mindegudstjeneste alene.

Beliggenhed


Den første begravelse blev i hjemmet af den afdøde . Moderne begravelser er ved en begravelse hjemme på de fleste lejligheder , men nogle er i en kirke . Gudstjenester kan udføres enten på begravelse hjemme eller i kirken . Derudover kan en sekundær tjeneste holdes på tidspunktet for nedgravning på en kirkegård eller i et mausoleum kapel .

typer tjenester


Begravelsesvæsen kan religiøse eller verdslige . Hvis afdøde var medlem af en bestemt religion eller kirke , kan familien vælge at få en tjeneste medvirken af en præst fra den religion . Tjenester kan være traditionel eller en mindegudstjeneste . En mindegudstjeneste er simpelthen en tid til at samles med venner og familie . Disse tjenester er ofte kortere end en traditionel service . Hvis afdøde var medlem af den militære , kan service -funktionen militært personel , afspilning af vandhaner og folde og præsentationen af de amerikanske flag .

Time

Begravelsesvæsen sted efter præparater med en begravelse hjem er blevet lavet til den afdøde . De fleste begravelser ske inden tre dage efter døden , men under særlige omstændigheder en begravelse kan finde sted på et senere tidspunkt . Hvis familiemedlemmerne venter for andre familiemedlemmer for at kunne deltage , eller hvis begravelse hjem er især optaget , kan en bisættelse finder sted syv til 10 dage efter døden er indtruffet . I vintermånederne , når jorden er frosset , mange familier vælger at have begravelsesydelser i foråret , når deres elskede kan blive begravet på samme tid .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.