plast mad containere og sundhed

Forskerne er stadig uenige om de potentielle sundhedsmæssige risici ved indtagelse opbevarede mad og opvarmede i plast . Det væsentligste spørgsmål er udgivelsen af den kemiske bisphenol A , eller BPA , der er undertiden bruges i fremstillingen af vand kander , sutteflasker og beholdere

Fakta


BPA er et kemikalie, brancher har anvendt i mere end 40 år i hærdning af visse typer plast . I en 2003 til 2004 rapport udført af Centers for Disease Control og Forebyggelse , fandt forskerne BPA stede i 93 procent af de 2. 500 mennesker, de testede . Den kemiske er almindeligt indtages i forbindelse med måltider .

Bekymringer


BPA fungerer som østrogen , et hormon , som kroppen , hvilket fører til bekymring for, at mennesker, der udsættes for højere niveauer af BPA kan have en øget risiko for brystkræft , prostatakræft og uterin fibromer .

Overvejelser


Den amerikanske Food and Drug Administration gennemgået eksisterende oplysninger om BPA og bestemmes i 2008, at fødevarer, emballager, der indeholder BPA blev sikkert for forbrugerne . Siden dengang , har forskere konstateret små ændringer i forsøgsdyr udsat for kemikaliet. Disse ændringer har ansporet National Institutes of Health at investere 30 millioner dollars i nye undersøgelser for bedre at forstå mennesker og dyr risici . Disse undersøgelser er i gang .

Advarsel


Forskere hos National Toxicology Program , en afdeling af National Institutes of Health , har " nogen bekymring "om BPA eksponering i hjerne og prostata kirtler af spædbørn og børn .

Forebyggelse /Solution

Indtil forskere har mere omfattende beviser om virkningen af BPA , forbruger fortaler foreslå, at du undgår opvarmning af fødevarer og væsker i plasticbeholdere , der kan fremstilles af stoffet. Plast , der indeholder BPA kan have # 7 på bunden. Forældre til spædbørn og småbørn vil måske skifte til baby flasker og kopper er fremstillet af plastik , der er BPA-fri .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.