reduktion af affald og genbrug

Selv om det kan synes at være en temmelig moderne begreb , genanvendelse som et middel til at reducere affald har været kendt i århundreder . Ifølge alle Recycling Fakta , har der været tegn på arkæologiske steder i Tyrkiet , der indikerer , at glas blev genanvendt i byzantinsk tid . Som ressourcer anvendes af flere og flere mennesker , er det vigtigt at forstå, at reduktion af affaldsmængden og genanvendelse er afgørende for at opretholde vores miljø og sundhed

Tidlig Affald


Hjemmesiden Affald Online rapporterer, at forud for Industrial Age , mest affald var simpelthen asken , der kom fra brande , samt træ -, dyre- og menneskelige organer og rådnende grøntsager . På det tidspunkt var det affald, blot sat ind i et hul i jorden og det blev til kompost .

Tidlig Genbrug


er fundet bevis , der viser den tidlige romerne smeltet ned bronze mønter og dannede statuer ud af dem . Statuerne blev derefter solgt til en højere værdi end de mønter, selv var værd , at skabe en tidlig gevinst ved genanvendelse .

Tidlig Dumps


Hjemmesiden Miljøkemi fortæller os , at Athen , Grækenland var ansvarlig for den første " dump " i den vestlige verden . På det tidspunkt , dekreterede ordinancer , at affaldet skulle blive dumpet mindst en mile uden for bygrænsen .

Affald Reduktion Planter


I 1896 blev der affaldsreduktion planter oprettet . Disse tidlige planter blev brugt til pakning organisk affald , men det blev hurtigt klart, at de var nødt til at blive lukket ned . Lokale beboere klagede over , at stanken fra planterne var utålelig .

genvinding kræver

New York i 1898 indvarslede begrebet genanvendelse ved at have de første anlæg , der rent faktisk gik igennem papirkurven og sorteret det ud . Metaller og glas materiale , der kunne bruges var kørt væk , mens papir og brændbart materiale var placeret i et forbrændingsanlæg .

Jordens Dag

I 1970 fejrede USA første Jordens Dag . Hensigten var at øge kendskabet til både behovet for at reducere spild og betydningen af genanvendelse . Selv om han primært gearet til skolebørn , selskaber også beslaglagt på Jordens Dag som en mulighed for at både skabe gode vilje og god reklame .

Nuværende Dag

I øjeblikket er der fremskridt , der gøres i både affaldsreduktion og genanvendelse . Mange virksomheder går " papirløse ", men foretrækker at gennemføre alle forretninger elektronisk . Desuden har de fleste større byer et stærkt genbrugsprogram på plads og medvirker til at formindske den overskydende affald .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.