regler for rent drikkevand i staten Georgia

Regler for rent drikkevand klart fastslået drikkevand standarder for staten Georgia ifølge den officielle Code of Georgia Kommenterede ( O. C. G. A. ) Afsnit 12-5-192 . Formålet med rent drikkevand regler er at sikre, at den offentlige vandforsyning system i Georgien giver en konstant tilførsel af rent drikkevand til borgerne . Staten Georgia er blevet godkendt af Miljøstyrelsen som værende primært håndhævelse ansvar for den offentlige vandsystemer .

kilde til vand


Den Environment Protection Division ( EPD ) har klart tilkendegivet reglerne for rent drikkevand i staten af Georgien. Enhver ny kilde til vand skal udtages og sendes til evaluering af en regering certificeret laboratorium , før det kan bruges til drikkevand . En ophørt kilde kan udnyttes til drikkevand uden prøveudtagning , hvis det er genbruges inden for en periode på tre år eller mindre fra det tidspunkt, hvor seponering .

Record


Et rekordstort skal bevares med angivelse af dato , tid og sted for indsamling af prøven og den ansvarlige for indsamling . Pladen skal vise den analytiske /videnskabelige metode, der anvendes sammen med resultatet af analysen . Registreringer af de korrektioner , som EPD samt de undtagelser, det skal holdes i mindst fem år.

Maksimal forurenende stoffer


Den maksimale indhold af forurenende stoffer ( MCL ) er foreskrevet i EPD , skal overholdes nøje . En separat MCL er indstillet til organisk, uorganisk , radioaktive stoffer og coli form ( til sanitære formål ) måles i forhold til den lokale befolkning . Som foreskrevet af EPD , til trihalomethaner (2. generation desinfektionsmidler) plan skal kontrolleres regelmæssigt .

Corrosion Control


Det kobber og bly optælling af vandforsyningssystemet fastlægger de skridt der skal tages for at forhindre korrosion som defineret af EPD .

offentlige bekendtgørelser

I tilfælde af overtrædelse af de ovenfor angivne regler , eneansvar for udsendelse af nyheder ligger hos EPD myndigheder . I tilfælde af ændringer af rent drikkevand handling , skal EPD sende det samme til offentligheden.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.